ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χάλι μαύρο το ΓΣΠ - Ο Φοίβος βάζει πασσαλάκια σε χώρους του δημοσίου αλλά από καθαριότητα… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Χάλι μαύρο το ΓΣΠ - Ο Φοίβος βάζει πασσαλάκια σε χώρους του δημοσίου αλλά από καθαριότητα… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ήθελα να ξερα, ακούει κανείς σε τούτον τον τόπο!

Ντρέπομαι. Ντρέπομαι που θέλουμε να λεγόμαστε και Ευρωπαίοι Πολίτες. Αυτή την εικόνα θα πάρουν μαζί τους οι Ουαλοί και όχι μόνο που έρχονται στην Κύπρο για να δουν τους αγώνες μας.

Τι και αν είμαστε μια όμορφη χώρα, τι κι αν έχουμε όμορφες παραλίες… Όταν βλέπεις κάτι τέτοια είναι που λες «πόσα χρόνια είμαστε πίσω στο πολιτισμό», άρα τον πολιτισμό τι να το κάνεις;

Αυτές τις εικόνες κατέγραψε την Πέμπτη (03/09) πριν από τον αγώνα της Εθνικής μας με την Ουαλία αναγνώστης της ιστοσελίδας μας. Εξοργισμένος για την κατάντια και το επίπεδο που έχουμε, μας επεσήμανε πως αυτά είδαν και αυτά θα συνεχίσουν να βλέπουν οι ξένοι φίλαθλοι που έρχονται στην Κύπρο για να παρακολουθήσουν τα Ευρωπαϊκά μας παιχνίδια.

Εικόνες στους χώρους του ΓΣΠ! Δείτε και μόνοι σας!

 Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Γενικός Διευθυντής του ΓΣΠ κ. Φοίβος Κωνσταντινίδης πρόσφατα έκανε αυθαίρετη επέμβαση σε δρόμο του δημοσίου (τοποθέτησε πασσαλάκι σε στάση λεωφορείου) αλλά δεν ενδιαφέρεται για την καθαριότητα των χώρων του ΓΣΠ.

Διαβάστε το προηγούμενο μας άρθρο ΕΔΩ.

Μαλλον ο κ. Κωνσταντιδιδης ενδιαφέρεται περισσότερο για τα οικονομικά συμφέροντα ιδιωτών , παρά για την καθαριότητα του χώρου… Και μετά μου ζητάτε και πολιτισμό!!!

Αυτή είναι η κατάντια μας

 Ι.Μάντζιηπα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top