Πυρκαγιά σε δωμάτιο σάουνας στη Λεμεσό - Πρόλαβαν τα χειρότερα πριν επεκταθεί

Πυρκαγιά σε δωμάτιο σάουνας στη Λεμεσό - Πρόλαβαν τα χειρότερα πριν επεκταθεί

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε με τρία πυροσβεστικά οχήματα σε κλήση για πυρκαγιά σε οικία στην περιοχή Μουτταγιάκας στην επαρχία Λεμεσού.

Η πυρκαγιά βρισκόταν σε δωμάτιο σάουνας, στο ισόγειο της οικίας και έγινε αντιληπτή από τους ιδιοκτήτες της, οι οποίοι είχαν εξέλθει σε ασφαλή χώρο έγκαιρα και ενημέρωσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία. 
 
Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το εν λόγω δωμάτιο, καθώς και το περιεχόμενό του υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές και η πυρκαγιά, η οποία είχε τεθεί υπό έλεγχο έγκαιρα, δεν επεκτάθηκε και στους υπόλοιπους χώρους της οικίας. 
 
Διεξάγεται έρευνα των αιτιών της πυρκαγιάς από τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE