Λαμία: Πέθανε μόνος και αβοήθητος – Για δέκα μέρες ήταν νεκρός στο σπίτι του συνταξιούχος καπετάνιος

Λαμία: Πέθανε μόνος και αβοήθητος – Για δέκα μέρες ήταν νεκρός στο σπίτι του συνταξιούχος καπετάνιος

Για δέκα ημέρες ένας άνδρας ηλικίας 67 ετών ήταν νεκρός μέσα στο σπίτι του χωρίς να τον αναζητήσει κανείς στο Μοσχοχώρι της Λαμίας.

Τελικά λόγω της δυσοσμίας κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την Αστυνομία και αποκαλύφθηκε το τραγικό γεγονός.

Προβλήματα υγείας

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης ο άτυχος άνδρας ζούσε μόνος του και παλαιότερα εργαζόταν ως καπετάνιος.

Όλα δείχνουν ότι ο θάνατος του άτυχου άνδρα προήλθε από παθολογικά αίτια, αφού σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Από την πρώτη εικόνα, ο ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα εκτιμά ότι ο θάνατος είχε επέλθει περίπου δέκα ημέρες πριν.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Λαμίας που έχουν αναλάβει την υπόθεση θα παραγγείλουν νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθεί ποια ήταν η αιτία θανάτου του 67χρονου.

ΠΗΓΗ: in.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, αυξημένης κοινωνικής δυσπιστίας αλλά και διαρκών ανακατατάξεων στο κομματικό σκηνικό, το ThemaOnline παρουσιάζει το ThemaPoll, καταγράφοντας τάσεις, πολιτικές ισορροπίες και τη δυναμική που διαμορφώνεται ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE