Αυτή είναι η Κύπρια που τίμησε ο Πρωθυπουργός της Βρετανίας

Αυτή είναι η  Κύπρια που τίμησε ο Πρωθυπουργός της Βρετανίας

Μεγάλη αναγνώριση πρέπει να θεωρείται η τιμή που έκανε ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Ντεϊβιντ Κάμερον στην συμπατριώτισσα μας Δέσπω Πενταρά, μόνιμη κάτοικο Λονδίνου τον τελευταίο καιρό, βραβεύοντάς την για τον μήνα Σεπτέμβριο για την εθελοντική προσφορά και δράση της.

Η συγκεκριμένη διάκριση που έλαβε η Δέσπω Πενταρά θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για κάποιον αφού προέρχεται απευθείας από τον Πρωθυπουργό της χώρας και αυτό από μόνο του δίνει άλλη αξία και διάσταση στην αναγνώριση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο βραβείο πάει τις πλείστες των περιπτώσεων σε επώνυμες προσωπικότητες της χώρας και κυρίως οικονομικούς, πολιτικούς και αθλητικούς παράγοντες ενώ αποτελεί για τους Βρετανούς σημείο αναφοράς.

Διαβάστε τη συνέχεια στο PafosPress.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Την όπως-όπως αποχώρηση της κινεζικής κοινοπραξίας από το εργοτάξιο του τερματικού στο Βασιλικό και κατασκευαστικά έργα στο… περίπου, φανερώνει η μελέτη των Γάλλων εμπειρογνωμόνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE