ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Αυτός που τον χτύπησε πρέπει να ήταν φονιάς» Βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό! Προσευχηθείτε για τον 31χρονο Βαγγέλη

«Αυτός που τον χτύπησε πρέπει να ήταν φονιάς» Βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό! Προσευχηθείτε για τον 31χρονο Βαγγέλη

Iδιαίτερα κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον 31χρονου Βαγγέλη Πέππου, αφού αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε καταστολή και η ζωή του κυριολεκτικά κρέμεται από μια κλωστή. Τον χτυπούσε κάτω σαν χταπόδι λέει ο πατέρας του άτυχου Κύπριου.

Συγκλονισμένη η μητέρα του 31χρονου Βαγγέλη Πέππου, ζητά να τιμωρηθεί ο άνθρωπος που χτύπησε με μανία τον γιο της σε μπαρ της Μυκόνου. «Μου λένε οι γιατροί ότι αυτός που τον χτύπησε πρέπει να ήταν φονιάς» λέει συντετριμμένη.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το STAR, βλέπετε τον 31χρονο να βρίσκεται αιμόφυρτος  στο έδαφος.

Όπως σας γράψαμε και νωρίτερα όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής,  όταν ο 31χρονος Κύπριος  πήγε με την γυναίκα του και τους φίλους του να διασκεδάσουν. Εκεί σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες διαπληκτίστηκε για άγνωστους λόγους με άλλο Κύπριο κάτοικο Αγγλίας και οι σεκιούριτι τον έβγαλαν με την βία έξω από το μαγαζί.

«Δεν μας αφήναν να ξαναμπούμε μέσα και ο Βαγγέλης φώναζε “έχω τη γυναίκα μου μέσα” κι έκανε κίνηση να τον χτυπήσει. Τότε άρχισε τις σφαλιάρες ο μπράβος […]» είπε στο STAR, ο Χρήστος Λάσκα, αυτόπτης μάρτυρας και φίλος του θύματος.

Η σύζυγος του, Αφροδίτη, που βρισκόταν στην τουαλέτα, βγαίνοντας είδε τον άντρα της  και πατέρα του ανήλικου παιδιού της να κείτεται στο έδαφος μετά από την άγρια επίθεση που δέχθηκε, όπως λένε οι μάρτυρες από δεύτερο σεκιούριτι, που τον πέταξε με μανία στο έδαφος.

«Ο ψηλός ο σεκιουριτάς τον πιάνει με μία λαβή, τον σηκώνει πάνω και τον πετάει κάτω. Έπεσε με την πλάτη και χτύπησε το κεφάλι» προσθέτει ο φίλος του θύματος.

Η αστυνομία έχει στα χέρια της βίντεο από το μπαρ της Μυκόνου όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα δοθούν πολύτιμα στοιχεία για το ποιος ή ποιοι ευθύνονται για τον άγριο ξυλοδαρμό του 31χρονου Κυπρίου. Ήδη κρατούνται και ανακρίνονται δύο άτομα. 

Διαβάστε επισης: 

-Τι λέει η σύζυγος του 31χρονου Κύπριου που χαροπαλεύει: «Ο άντρας μου έπεσε θύμα ανελέητου ξυλοδαρμού»

-Αυτός είναι ο 31χρονος Κύπριος που σάπισαν στο ξύλο στη Μύκονο! Τι αναφέρει η Αστυνομία για το περιστατικό - Κρίσιμη η κατάστασή του

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Πηγη: STAR

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top