Χριστουγεννιάτικο «δώρο» από Κυβέρνηση: Πριν τις γιορτές θα καταβληθούν συντάξεις και επιδόματα – Όλες οι λεπτομέρειες

Χριστουγεννιάτικο «δώρο» από Κυβέρνηση: Πριν τις γιορτές θα καταβληθούν συντάξεις και επιδόματα – Όλες οι λεπτομέρειες

Νωρίτερα θα λάβουν στον λογαριασμό τους οι δικαιούχοι τα επιδόματα και συντάξεις τον Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ενόψει της εορταστικής περιόδου, έχουν προωθηθεί όλες οι απαραίτητες διευθετήσεις για την καταβολή, πριν από την ημέρα των Χριστουγέννων, όλων των συντάξεων και επιδομάτων που εμπίπτουν στην αρμοδιότητά του.

Συγκεκριμένα, έχουν προγραμματιστεί τα ακόλουθα:

Α) Οι ειδικές μηνιαίες συντάξεις στους επωφελούμενους από το Ταμείο Ανακουφίσεως Παθόντων για τον μήνα Δεκέμβριο 2023, περιλαμβανομένου του Χριστουγεννιάτικου Επιδόματος, καθώς και του εφάπαξ εξαμηνιαίου τιμητικού επιδόματος, θα βρίσκονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων τη Δευτέρα 11.12.2023.

Β) Οι Συντάξεις καθώς και η Ειδική Παροχή σε Πρόσωπα με Θαλασσαιμία του Ταμείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων, η Κοινωνική Σύνταξη και η ειδική αύξηση της Θεσμοθετημένης Σύνταξης (Τιμητικό Επίδομα) για τον μήνα Δεκέμβριο 2023, καθώς και η 13η πληρωμή τους, θα βρίσκονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων την Πέμπτη 14.12.2023.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.