Κολωνός: 20χρονη κατήγγειλε πως έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από 18 άντρες

Κολωνός: 20χρονη κατήγγειλε πως έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από 18 άντρες

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από καταγγελία 20χρονης Ρομά ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από 18 άνδρες (πιθανόν πακιστανικής καταγωγής) στον Κολωνό.

Πρόκειται για υπόθεση που παρουσιάζει πολλά κενά και, σύμφωνα με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., εξετάζεται με μεγάλη επιφύλαξη ως προς το κατά πόσο ευσταθούν τα καταγγελλόμενα.

Συγκεκριμένα, η 20χρονη φέρεται, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, να είχε κλείσει ραντεβού με κάποιον ή κάποιους από την παρέα των αλλοδαπών ανδρών σε παράνομο οίκο ανοχής ή κάποιον παρόμοιο χώρο προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά.

Στο σημείο φαίνεται πως έγινε και χρήση ναρκωτικών, ενώ στη συνέχεια κάτι συνέβη και η νεαρή έφυγε από τον χώρο και απευθύνθηκε στις Αρχές καταγγέλλοντας ομαδικό βιασμό, αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της αρχικής κατάθεσης της αμφιταλαντεύθηκε για το εάν πρέπει να προχωρήσει στην καταγγελία.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, όταν οι αστυνομικοί ζήτησαν από τη νεαρή να τους υποδείξει το σημείο στο οποίο συνευρέθηκε με την παρέα των ανδρών εκείνη τους απάντησε πως δεν το θυμάται.

Για το περιστατικό έχει διαταχθεί ιατροδικαστική εξέταση.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE