ΕΛΛΑΔΑ

Σάτυρος επιτέθηκε με σεξουαλική πρόθεση σε τρεις γυναίκες στη Λάρισα

Σάτυρος επιτέθηκε με σεξουαλική πρόθεση σε τρεις γυναίκες στη Λάρισα

Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του σάτυρου που, εδώ και τουλάχιστον πέντε μήνες, σκόρπιζε τον τρόμο σε γυναίκες οι οποίες περπατούσαν στην ευρύτερη περιοχή του Αλκαζάρ στη Λάρισα παρενοχλώντας τις σεξουαλικά και μάλιστα τις απειλούσε ή τις χτυπούσε όταν αντιδρούσαν.

Από την προανάκριση που διενήργησε η Ασφάλεια προέκυψε ότι πρόκειται για έναν 64χρονο Αλβανό που βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα και συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., οι οποίοι βρήκαν στην κατοχή του ένα μαχαίρι. Μέχρι στιγμής, αναγνωρίστηκε από τρία θύματά του και έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες επιθέσεις που δεν έχουν καταγγελθεί στην Αστυνομία.

Η πρώτη καταγεγραμμένη επίθεση του 64χρονου είχε γίνει το μεσημέρι της 4ης Ιουνίου, όταν πλησίασε από πίσω μια γυναίκα και την «χούφτωσε». Εκείνη αντέδρασε και προσπάθησε να τον φωτογραφίσει με το κινητό της τηλέφωνο, αλλά ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Ως τώρα, είναι άγνωστο αν ακολούθησαν άλλες επιθέσεις ως τις 21 Οκτωβρίου που έγινε η δεύτερη, σε μια γυναίκα που κατάφερε να διαφύγει τρέχοντας και καλώντας σε βοήθεια. Τα ξημερώματα της 25ης Οκτωβρίου, ο 64χρονος σάτυρος έκανε χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα σε άλλη μια περαστική γυναίκα, η οποία αντέδρασε χτυπώντας τον με την... ομπρέλα της στο κεφάλι, όμως εκείνος την χαστούκισε ρίχνοντάς την στο έδαφος!

Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και απειλή για τα οποία είχε παρέλθει το αυτόφωρο, αλλά συνελήφθη για παράνομη είσοδο και διαμονή στη χώρα και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας κινεί την διαδικασία για την απέλασή του.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top