ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κλείνουν δρόμοι αύριο στην Πλατεία Ελευθερίας λόγω της Παγκύπριας Πορείας Ειρήνης

Κλείνουν δρόμοι αύριο στην Πλατεία Ελευθερίας λόγω της Παγκύπριας Πορείας Ειρήνης

Λόγω του ότι αύριο Κυριακή 3/12/2023 στις 3:00 το απόγευμα, προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί παγκύπρια εκδήλωση Ειρήνης στην Πλατεία Ελευθερίας, η Αστυνομία θα προβεί σε τροχαίες διευθετήσεις.

Από τη μια το μεσημέρι περίπου, θα γίνει πλήρης αποκοπή της Πλατείας Ελευθερίας. Ακολούθως, μετά το πέρας της εκδήλωσης στην πλατεία Ελευθερίας γύρω στις 3.30μ.μ., θα ακολουθήσει πορεία των συγκεντρωθέντων σε διάφορους δρόμους της Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια της πορείας, η Αστυνομία θα προβαίνει σε αποκοπές δρόμων και ρύθμιση της τροχαίας κίνησης σε σημεία που κρίνεται αναγκαίο. Ως εκ τούτου, καλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι μελών της Αστυνομίας που θα βρίσκονται στο σημείο.

Περαιτέρω, για αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας καλείται το κοινό να αποφεύγει να κατευθύνεται προς το κέντρο της Λευκωσίας μέσω της Πλατείας Ελευθερίας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

* Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top