ΠτΔ: Συναντήθηκε με αλ Σίσι στο Κάιρο και έφυγε για Ιορδανία

ΠτΔ: Συναντήθηκε με αλ Σίσι στο Κάιρο και έφυγε για Ιορδανία

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 9.15πμ η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου κ. Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, στο Προεδρικό Μέγαρο, στο Κάιρο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έφτασε νωρίς το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου έτυχε υποδοχής από τον Αιγύπτιο ομόλογό του, με τον οποίον παρακάθισε σε συνάντηση.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδεύουν ο Υπουργός Εξωτερικών, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και η Διευθύντρια του Διπλωματικού του Γραφείου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η συνοδεία του μεταβαίνουν τώρα στην Ιορδανία, όπου θα τύχει επίσημης υποδοχής από τον Βασιλιά Αμπντάλλα Β’, στο Παλάτι, στο Αμμάν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE