ΕΛΛΑΔΑ

Προς υλοποίηση το Μετρό Θεσσαλονίκης - Τον Νοέμβριο του 2024 θα βγει το πρώτο εισιτήριο

Προς υλοποίηση το Μετρό Θεσσαλονίκης - Τον Νοέμβριο του 2024 θα βγει το πρώτο εισιτήριο

Τη διαβεβαίωση ότι σε λιγότερο από ένα χρόνο, και ειδικότερα το Νοέμβριο του 2024, το μετρό Θεσσαλονίκης θα κόβει εισιτήρια σε επιβάτες, έδωσε ο Αλέξανδρος Εξάρχου, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Intrakat, επιβεβαιώνοντας ότι η αποπεράτωση του Μετρό αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την κατασκευαστική εταιρεία, σχεδόν 18 χρόνια μετά την υπογραφή του έργου, τον Ιούνιο του 2006.

Ο ίδιος σημείωσε, σύμφωνα με το ypodomes.gr, πως από την ημέρα που η ΑΚΤΩΡ πέρασε πλέον στην Intrakat το έργο τρέχει προς ολοκλήρωση. Ανέφερε πως το έργο έχει ολοκληρωθεί κατασκευαστικά και πλέον είναι στο στάδιο εγκατάστασης των ηλεκτρομηχανολογικών. «Κάναμε τις παραγγελίες των Η/Μ, πληρώσαμε και τώρα περνάμε στο στάδιο της εγκατάστασης» είπε χαρακτηριστικά.

Όπως τόνισε ο κ. Εξάρχου, μόλις ολοκληρωθεί ο κύκλος των Η/Μ θα ξεκινήσουν τα δοκιμαστικά δρομολόγια με όλα τα συστήματα σε λειτουργία. Αυτό θα σημάνει και την αντίστροφη μέτρηση για την εμπορική λειτουργία και αυτό τοποθετείται τον ερχόμενο Νοέμβριο, όπου η βασική γραμμή του Μετρό Θεσσαλονίκης θα ξεκινήσει να εξυπηρετεί επιβάτες.

Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Intrakat, έδωσε ένα περίγραμμα για την αντίστροφη μέτρηση των έργων που με τη είσοδο του 2024 θα μετρούν πλέον 18 χρόνια από την ημέρα υπογραφής, τον Ιούνιο του 2006.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Δημοσκόπηση SIGMA: «Θρίλερ» για ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ - Οι επιδόσεις ΠτΔ και Κυβέρνησης - Ποιοι Υπουργοί πέρασαν την… βάση

Δημοσκόπηση SIGMA: «Θρίλερ» για ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ - Οι επιδόσεις ΠτΔ και Κυβέρνησης - Ποιοι Υπουργοί πέρασαν την… βάση

Η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η κυβέρνηση του Νίκου Χριστοδουλίδη, ένα χρόνο μετά την εκλογή του στο υψηλότερο αξίωμα της χώρας αποτυπώνεται στην πρώτη δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό του τηλεοπτικού καναλιού ΣΙΓΜΑ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top