ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπό κράτηση μέχρι την Τρίτη 35χρονη - Συνελήφθη για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών

Υπό κράτηση μέχρι την Τρίτη 35χρονη - Συνελήφθη για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών

Την προσεχή Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου θα αποφασίσει το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου αν μια 35χρονη γυναίκα που συνελήφθει την Τετάρτη για τρεις διερευνώμενες υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων - που διεπράχθησαν το 2020 και τον Σεπτέμβριο και Οκτώβριο του 2023 αντίστοιχα - θα παραμείνει υπο κράτηση ή όχι.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, σήμερα στο δικαστήριο καταχωρήθηκαν οι κατηγορίες που αφορούν τρεις υπό διερεύνηση διαρρήξεις και κλοπές, δεν αποφασίστηκε όμως αν θα ανανεωθεί το διάταγμα κράτησής της ύποπτης. Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, το Δικαστήριο αποφάσισε η ύποπτη να παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου, στις 09:00 το πρωί, όπου τελικά θα αποφασιστεί αν θα ανανεωθεί το διάταγμα κράτησής της ή αν θα αφεθεί ελεύθερη για να κλητευθεί αργότερα.

Ανακοίνωση του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, που προηγήθηκε αναφέρει ότι στο πλαίσιο των αστυνομικών εξετάσεων, οι ανακριτές του ΤΑΕ Πάφου, εξασφάλισαν μαρτυρία εναντίον 35χρονης κατοίκου Πάφου, εναντίον της οποίας εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Η 35χρονη εντοπίστηκε λίγο πριν το μεσημέρι της 6ης Δεκεμβρίου, στην οικία της, στην Πάφο και συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος. Της σύλληψής της ακολούθησε έρευνα στην οικία της, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα αξίας, για τα οποία η 35χρονη δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για το πώς βρέθηκαν στην κατοχή της.

Ως αποτέλεσμα η 35χρονη συνελήφθη εκ νέου για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top