Καταγγελία για βιασμό 80χρονης από 17χρονο - Χειροπέδες στον νεαρό μετά από μαρτυρία

Καταγγελία για βιασμό 80χρονης από 17χρονο - Χειροπέδες στον νεαρό μετά από μαρτυρία

Καταγγελία για άσεμνη επίθεση και σεξουαλική κακοποίηση 80χρονης επισκέπτριας από 17χρονο στην επαρχία Αμμοχώστου δέχθηκε η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, η καταγγελία έγινε στις 14 Δεκεμβρίου. Στις 15 Δεκεμβρίου η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του νεαρού, ο οποίος οδηγήθηκε την επόμενη μέρα στο Δικαστήριο.

Το Δικαστήριο αποφάσισε την εξαήμερη κράτηση του. Σύμφωνα με πληροφορίες προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 17χρονου αλλοδαπού αιτητή ασύλου ο οποίος διαμένει στην Αγία Νάπα, αξιοποιώντας και κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE