ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξαγγελία Υποψηφιότητας Κύπρου Ανδρονίκου για τη Δημαρχία του Δήμου Δρομολαξιάς - Μενεού, Κιτίου

Εξαγγελία Υποψηφιότητας Κύπρου Ανδρονίκου για τη Δημαρχία του Δήμου Δρομολαξιάς - Μενεού, Κιτίου

Υποψηφιότητα εξήγγειλε ο Κύπρος Ανδρονίκου για τη Δημαρχία του Δήμου Δρομολαξιάς - Μενεού, Κιτίου Περβολιών και Τερσεφάνου.

Δείτε αυτούσια την εξαγγελία του:

Η δημιουργία νέου περιφερειακού Δήμου με την ενοποίηση του Δήμου Δρομολαξιάς-Μενεού και των κοινοτήτων Κιτίου, Περβολιών και Τερσεφάνου μέσα στο πλαίσιο της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αποτελεί ένα σημαντικό επίτευγμα για το σύνολο των δημοτών της περιοχής μας. Ένα επίτευγμα το οποίο προσφέρει νέες προοπτικές ανάπτυξης για την περιοχή μας με διευρυμένες και πιο ποιοτικές υπηρεσίες προς τον κάθε δημότη του νέου μας Δήμου. 

Έχω υπηρετήσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση με αγνό ενδιαφέρον προς τον άνθρωπο και τον τόπο. Είχα πρωταγωνιστικό ρόλο στη δημιουργία του Δήμου Δρομολαξιάς-Μενεού. Πίστεψα και συνέβαλα ενεργά στην προσπάθεια για τη δημιουργία του νέου περιφερειακού Δήμου. Με εχέγγυο λοιπόν την μέχρι σήμερα εμπειρία μου, την αξιοπιστία, τη χρηστή διοίκηση και τη διαφάνεια, με σεβασμό και συναίσθηση ευθύνης απέναντι στους δημότες του νέου Δήμου, ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για τη θέση του Δήμαρχου.

Με γνώμονα την υλοποίηση της μεταρρύθμισης και τη δημιουργία συνθηκών ανάπτυξης, θα συνεργαστώ με τους νέους Αντιδημάρχους Δρομολαξιάς-Μενεού, Κιτίου, Περβολιών και Τερσεφάνου, το νέο Δημοτικό Συμβούλιο και αφουγκραζόμενος τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, θα οικοδομήσουμε όλοι μαζί ένα προοδευτικό σύγχρονο Δήμο με τον δημότη στο επίκεντρο.

Σταθερός και αμετάκλητος στόχος μου είναι να αξιοποιήσουμε πλήρως τις δυνατότητες, και τις προοπτικές του κάθε δημοτικού διαμερίσματος για να δημιουργήσουμε μια Νέα Σύγχρονη Πόλη. Γιατί ενωμένοι μπορούμε καλύτερα.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έκλεισε εκνευρισμένος την σύνδεση ο Βαβούσκος «Με ειρωνεύεστε»: Η αμφισβήτηση και ο καταστατικός χάρτης για Μονή Αββακούμ

Δουλειά με το ζόρι στον καύσωνα: Πόσα εξώδικα εκδόθηκαν - Εργοτάξια τερμάτισαν την λειτουργία τους λόγω παραβάσεων

Ανάλυση: Σε νέα εποχή οι σχέσεις ΗΠΑ – Κύπρου – Διεθνολόγος εξηγεί στο «Τ» για την άρση της υποχρέωσης για έκδοση visas

Υπουργικό: Ενέκρινε την παραχώρηση οικονομικής βοήθειας σε πληγέντες από τις πυρκαγιές σε Πάφο και Λευκωσία

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Υφυπουργός - Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης και παραλαβής του χαρτοφυλακίου

Φειδίας: Τι έκανε τις πρώτες 48 ώρες στο Ευρωκοινοβούλιο - Με βίντεο απαντά αν του άρεσεΥπουργικό Συμβούλιο: Εγκρίθηκε η επέκταση των μέτρων στήριξης για το ρεύμα - Τι αποφασίστηκε

Υπουργικό Συμβούλιο: Εγκρίθηκε η επέκταση των μέτρων στήριξης για το ρεύμα - Τι αποφασίστηκε

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top