Τέλος στο σίριαλ «ΑΤΑ»: Πέφτουν υπογραφές στο Προεδρικό για καταρχήν συμφωνία
Συνάντηση είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης με τους επικεφαλής των συνδικαλιστικών οργανώσεων.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, επιβάλλεται το επόμενο διάστημα να ξεκινήσει άμεσα ο διάλογος μεταξύ ΠΟΕΔ και ΥΠΑΝ με στόχο την τροποποίηση της υφιστάμενης νομοθεσίας και τη διόρθωση των στρεβλώσεων που τη συνοδεύουν.
Σημειώνεται πως η ΠΟΕΔ, μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, το τελευταίο διάστημα πραγματοποίησε συναντήσεις με όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, προκειμένου να ενημερώσει για τις θέσεις της αναφορικά με το Νέο Σύστημα Διορισμού στην Εκπαίδευση.
Παράλληλα, τον τελευταίο μήνα, έθεσε το εν λόγω θέμα τόσο σε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Υπουργό Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας όσο στα κόμματα ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΛΑΜ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγοι-Συνεργασία Πολιτών.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




