LIKE ONLINE

Αυτά τα ζώδια θα έχουν επιστροφές πρώην μέσα στο επόμενο διάστημα

Αυτά τα ζώδια θα έχουν επιστροφές πρώην μέσα στο επόμενο διάστημα

Λίγο πριν κλείσει το 2023, μας βάζει σε ένα περίεργο κλίμα, το οποίο χαρακτηρίζεται από μπερδέματα, αποκαλύψεις, και επιστροφές από το παρελθόν.

Ο Ερμής έχει ξεκινήσει ήδη την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερου, και το σίγουρο είναι πως αρκετά ζώδια θα έχουν να αντιμετωπίσουν αναστάτωση με αποκαλύψεις, επιστροφές από το παρελθόν, εντάσεις ή κεραυνοβόλους έρωτες.

Ταύροι

Ο ανάδρομος Ερμής έρχεται να επηρεάσει κυρίως την κοινωνική σου ζωή και τις φιλικές σου σχέσεις. Για το επόμενο διάστημα και μέχρι τις 23/12 θα δεις άτομα τα οποία σου είχαν λείψει, και νοσταλγούσες στιγμές μαζί τους. Μέσα σε αυτά τα φιλικά πρόσωπα όμως, δεν αποκλείεται να δεις και ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα του παρελθόντος σου. Η νοσταλγία θα είναι σίγουρη τις επόμενες ημέρες, και πιθανώς το μυαλό σου να βρίσκεται σε στιγμές και σχέσεις του παρελθόντος. Κάνε υπομονή μέχρι τις 02/01 και πάρε αποφάσεις από Γενάρη, σχετικά με το πως θέλεις να συνεχίσεις τη ζωή σου, αλλά και ποια πρόσωπα θες να έχεις ξανά κοντά

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης πλανήτης σου βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία και τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου ήρεμα. Καθώς το 2023 φεύγει, σου φέρνει αέρα από το παρελθόν. Για αρχή, οι πρώτες ημέρες της τωρινής εβδομάδας είναι αρκετά ευχάριστες για σένα, καθώς μετά από πολλές συζητήσεις στα επαγγελματικά σου θα καταφέρεις να πετύχεις μία αύξηση, ένα μπόνους ή μια προαγωγή. Ωστόσο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις 21/12 για τοξικές καταστάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον. Τέλος και πιο σημαντικό, από τις 23/12 να περιμένεις την εμφάνιση ενός πρώην συντρόφου σου, ο οποίος θα κάνει και πάλι ηχηρή την παρουσία του στη ζωή σου. Και εσύ προσπάθησε να πάρεις αποφάσεις από τις 2 Ιανουαρίου 2024, που τα πράγματα ξεκαθαρίζουν.

Λέοντες

Αυτή την εβδομάδα, παίζει πάρα πολύ έντονα το παρελθοντικό στοιχείο στη ζωή σου, καθώς οι περισσότερες εξελίξεις αφορούν το παρελθόν. Κυρίως επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας σου και των σχέσεων. Από τη μια, θα έχεις πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές για την καριέρα σου, ενώ δεν αποκλείεται να σε προσεγγίσει ένας παλιός εργοδότης σου. Από 23 Δεκεμβρίου και μετά, εμφανίζεται όμως και το ερωτικό σου παρελθόν και άτομα τα οποία τα είχες αφήσει στο περίμενε εσύ ή σε είχαν αφήσει αυτά στο διαβάστηκε, με ανολοκλήρωτές ιστορίες, τώρα επανεμφανίζονται με θερμές επικοινωνίες.

Παρθένοι

Ο κυβερνήτης σας και ανάδρομος Ερμής, δεν θα μπορούσε να σας αφήσει ανεπηρέαστους. Κυρίως παίζει παιχνίδια με ερωτικές ιστορίες από το παρελθόν, ξέρεις αυτές που είχαν μείνει ανολοκλήρωτες χωρίς να γίνουν ποτέ σχέση και τώρα κάνουνε μέχρι και τις 22 Δεκεμβρίου ξανά την εμφάνισή τους. Σχέσεις του παρελθόντος, πρώην σύντροφοι, έρχονται να σας απασχολήσουν πιο έντονα από ποτέ και να φέρουν σύγχυση στον συναισθηματικό σας κόσμο. Είναι σημαντικό να θυμάστε, πως μέχρι και τις 2/01 θα υπάρχει ένα κλίμα παραπλάνησης και ψευδαισθήσεων. Επομένως προσοχή που θα ενδώσετε.

ΠΗΓΗ: jenny.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: 40χρονος οδήγησε το όχημα του εναντίον αστυνομικού - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μώλωπες

Στην Κύπρο Μητσοτάκης και Ερντογάν στη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής

Εκπτώσεις: Πως να ξεχωρίσεις τις πραγματικές από τις πλασματικές - Όσα αναφέρει αρμόδιος στο «Τ»

Κύπρια κατέχει 12 πτυχία και δεν…σταματά: Η Μαρία μιλά στο «Τ» και εξηγεί ότι δεν υπάρχει ηλικία για την μόρφωση

Κατακλυσμός με υψηλές θερμοκρασίες αλλά και βροχές - Πού και πότε αναμένονταιΣε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top