Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για τον σύντροφό της: «Θέλω να του τα προσφέρω όλα»

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για τον σύντροφό της: «Θέλω να του τα προσφέρω όλα»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε δηλώσεις και μίλησε για το ενδεχόμενο να μπει στο Survivor, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και αποκάλυψε αρχικά, πως δεν έχει σκοπό να ταξιδέψει ξανά στον Άγιο Δομίνικο.

«Μπορεί και να μου έχουν κάνει μια κρούση, ωστόσο στη συγκεκριμένη φάση της ζωής μου είναι κάτι που δεν θα επέλεγα να φύγω. Το έχω δει δύο φορές το έργο», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE