ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μακάρι να ευσταθεί, θα πρόκειται για θαύμα» Ο Ν. Σεργίδης στο ThemaOnline για τον Τούρκο που πιστεύει ότι είναι αγνοούμενος

«Μακάρι να ευσταθεί, θα πρόκειται για θαύμα» Ο Ν. Σεργίδης στο ThemaOnline για τον Τούρκο που πιστεύει ότι είναι αγνοούμενος

Το γύρο της Κύπρου κάνει από το πρωί η πληροφορία για Τούρκο άντρα ο οποίος όπως ισχυρίζεται έχει σοβαρές ενδείξεις ότι πρόκειται για αγνοούμενο που μεταφέρθηκε από τα κατεχόμενα στην Τουρκία.

 Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Παγκύπριας οργάνωσης συγγενών αγνοουμένων Νίκο Σεργίδη, ο οποίος μόλις σήμερα ενημερώθηκε μέσω του τύπου για τα δημοσιεύματα. Όπως μας ανέφερε έχει ήδη ζητήσει ενημέρωση από τους αρμοδίους καθώς αν ευσταθούν οι ισχυρισμοί του άγνωστου άντρα θα πρόκειται για θαύμα.

«Έχουν αρχίσει να επικοινωνούν μαζί μου συγγενείς αγνοουμένων» μας είπε ο κύριος Σεργίδης, αφού προκλήθηκε αναστάτωση μετά τα δημοσιεύματα για τα οποία ακόμα δεν υπάρχει τίποτε ανακοινώσιμο από το αρμόδιο Υπουργείο Εξωτερικών.

Ερωτηθείς για το αν έχει προκύψει και στο παρελθόν ανάλογες περιπτώσεις απάντησε καταφατικά, δηλώνοντας πως είναι γνώστης άλλων 2-3 παρόμοιων περιστατικών που όμως δεν είχαν επιβεβαιωθεί.

Αν κρίνουμε από το γεγονός ότι ο άντρας που διαμένει στην Τουρκία όπως πιστεύει έχει σοβαρές ενδείξεις αλλά όχι μνήμες ότι είναι Ελληνοκύπριος αγνοούμενος, ρωτήσαμε τον κ. Σεργίδη να μας πει πόσα ανήλικα παιδιά, που δεν θα έχουν μνήμες από την παιδική τους ηλικία υπάρχουν στη λίστα αγνοουμένων μας απάντησε:

«Στη λίστα αγνοούμενων υπάρχουν 4-5 παιδιά κάτω των 3 ετών» που δεν θα θυμούνται στιγμές από την τόσο παιδική τους ηλικία, όμως το πιο πάνω υποθετικό ερώτημα δεν μπορεί να απαντηθεί καθώς δεν γνωρίζουμε την ηλικία του άντρα που ισχυρίζεται ότι είναι Ελληνοκύπριος αγνοούμενος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top