Γερμανία: Έκλεισε σιδηροδρομικός σταθμός λόγω απειλής για βόμβα

Γερμανία: Έκλεισε σιδηροδρομικός σταθμός λόγω απειλής για βόμβα

Μεγάλη επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη σε σιδηροδρομικό σταθμό στη Γερμανία μετά από απειλή για βόμβα.

Πρόκειται για τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Μπίλεφελντ και σύμφωνα με την BILD, ένας άνδρας τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα και πρόκειται να εκραγεί.

Οι αστυνομικοί χαρακτήρισαν την απειλή ως σοβαρή.

Σε ανακοίνωση της η Ομοσπονδιακή Αστυνομία συμβουλεύει τους ταξιδιώτες που βρίσκονται στο σταθμό: «Όλα τα άτομα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή πίσω από το οδόφραγμα στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό θα πρέπει να επιλέξουν εναλλακτικά μέσα μεταφοράς. Προς το παρόν δεν θα υπάρχει κανένα τρένο από το Μπίλεφελντ».

Η Γερμανία αλλά και άλλες ευρωπαϊκές χώρες είναι σε κατάσταση αυξημένου συναγερμού στον απόηχο του μακελειού στην Πράγα αλλά και λόγω έντονων φόβων για τρομοκρατικό χτύπημα μέσα στις γιορτές.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE