Έτσι διαμορφώνεται το «καιρικό μενού» τις τελευταίες μέρες του χρόνου - Οι θερμοκρασίες που θα έχουμε - Δείτε αναλυτικά

Έτσι διαμορφώνεται το «καιρικό μενού» τις τελευταίες μέρες του χρόνου - Οι θερμοκρασίες που θα έχουμε - Δείτε αναλυτικά

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει στην περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα θα παρατηρούνται αυξημένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν, αρχικά μεταβλητοί και αργότερα θαλάσσιοι, ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 11 στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις, ενώ αργότερα αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη στο εσωτερικό και στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν, κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά το απόγευμα και στα δυτικά παράλια τη νύχτα.

Τη Δευτέρα παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, ενώ τη νυχτα καθώς και την Τρίτη αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση μέχρι την Τρίτη, για να κυμανθεί κοντά και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE