ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Θύμα διαδικτυακής απάτης εταιρεία στη Λεμεσό - Παρήγγειλε κρέατα από τη Χιλή και έχασε χιλιάδες ευρώ

Θύμα διαδικτυακής απάτης εταιρεία στη Λεμεσό - Παρήγγειλε κρέατα από τη Χιλή και έχασε χιλιάδες ευρώ

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε ιδιοκτήτης εταιρείας στη Λεμεσό, ο οποίος παρήγγειλε κρέατα από τη Χιλή και έχασε χιλιάδες ευρώ. Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία σε συνεργασία με την Ιντερπόλ.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΤΑΕ Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, την καταγγελία έκανε χθες ο 68χρονος ιδιοκτήτης της εταιρείας. Σύμφωνα με την καταγγελία του, ο ίδιος εντόπισε εταιρεία παραγωγής χοιρινού κρέατος στη Χιλή, με την οποία επικοινώνησε και συμφώνησε με εκπρόσωπο της την προμήθεια στην Κύπρο, κρέατος. Ο παραπονούμενος αφού παρέλαβε τα τιμολόγια για την αγορά προχώρησε σε έμβασμα ύψους 45.982 ευρώ σε τράπεζα στη Χιλή, ως προκαταβολή.

Μετά την πληρωμή της προκαταβολής, όχι μόνο δεν υπήρξε παραλαβή κρεάτων, κατέστη επίσης, αδύνατη η οποιαδήποτε επικοινωνία με την υποτιθέμενη εταιρεία, οπότε ο 68χρονος, διαπίστωσε ότι έπεσε θύμα απάτης. Έτσι προέβη σε καταγγελία στην αστυνομία.

«Από τις έρευνες διαπιστώθηκε τα χρήματα έχουν μεταφερθεί σε άγνωστο λογαριασμό και γίνονται έρευνες σε συνεργασία με την Ιντερπόλ για εντοπισμό τους καθώς και των ατόμων που εμπλέκονται στην απάτη αυτή» ανέφερε ο κ. Κυριάκου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top