Οικογενειακή τραγωδία στο Περιστέρι - 35χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 62χρονο πατέρα του

Οικογενειακή τραγωδία στο Περιστέρι - 35χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 62χρονο πατέρα του

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Περιστέρι, με θύμα έναν 62χρονο άνδρα.

Ο άνδρας, ο οποίος είναι Έλληνας με καταγωγή από το Ουζμπεκιστάν, έφερε αρκετά τραύματα από μαχαίρι, έπειτα από επίθεση ηου δέχτηκε από τον 35χρονο γιο του, ο οποίος αρχικά προσήχθη ως ύποπτος στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής και η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη το πρωί της Κυριακής.

Στις πρώτες του κουβέντες στους αστυνομικούς, ο 35χρονος έκανε λόγο για ιστορικό κακοποίησης του πατέρα σε βάρος της μητέρας του, ενώ για το συμβάν, που έγινε στο σπίτι της οικογένειας στην οδό Κολωνού, ανέφερε πως ο 62χρονος ηταν μεθυσμένος και επιχείρησε να επιτεθεί ξανά σε βάρος της 66χρονης. Τότε, θόλωσε, άρπαξε το μαχαίρι και τον τραυμάτισε θανάσιμα, ενώ λίγο μετά κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία και ενημέρωσε για το έγκλημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από τη φρικτή δολοφονία του 45χρονου Γιάννη Αργυρού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας τους, στη Μέσα Γειτονιά Λεμεσού, το πρωί της Κυριακής.

BEST OF TOTHEMAONLINE