Οικογενειακή τραγωδία στο Περιστέρι - 35χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 62χρονο πατέρα του

Οικογενειακή τραγωδία στο Περιστέρι - 35χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 62χρονο πατέρα του

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Περιστέρι, με θύμα έναν 62χρονο άνδρα.

Ο άνδρας, ο οποίος είναι Έλληνας με καταγωγή από το Ουζμπεκιστάν, έφερε αρκετά τραύματα από μαχαίρι, έπειτα από επίθεση ηου δέχτηκε από τον 35χρονο γιο του, ο οποίος αρχικά προσήχθη ως ύποπτος στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής και η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη το πρωί της Κυριακής.

Στις πρώτες του κουβέντες στους αστυνομικούς, ο 35χρονος έκανε λόγο για ιστορικό κακοποίησης του πατέρα σε βάρος της μητέρας του, ενώ για το συμβάν, που έγινε στο σπίτι της οικογένειας στην οδό Κολωνού, ανέφερε πως ο 62χρονος ηταν μεθυσμένος και επιχείρησε να επιτεθεί ξανά σε βάρος της 66χρονης. Τότε, θόλωσε, άρπαξε το μαχαίρι και τον τραυμάτισε θανάσιμα, ενώ λίγο μετά κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία και ενημέρωσε για το έγκλημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE