ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ενώπιον δικαστηρίου οι 19χρονοι που συνελήφθησαν για ρίψη κροτίδων στο ΓΣΠ

Ενώπιον δικαστηρίου οι 19χρονοι που συνελήφθησαν για ρίψη κροτίδων στο ΓΣΠ

Διατάγματα αποκλεισμού τους από αθλητικούς χώρους εξέδωσε το Δικαστήριο

Σε άμεση καταχώρηση για εκδίκαση υπόθεσης που αφορά στην νομοθεσία για τη βία στους αθλητικούς χώρους, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, μετά τη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 19 ετών, για κατοχή και ρίψη κροτίδων, κατά τον χθεσινοβραδινό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ΟΜΟΝΟΙΑ και ΑΕΛ, στο στάδιο ΓΣΠ, στη Λευκωσία.

Οι δύο 19χρονοι, κατά την έναρξη του αγώνα, εντοπίστηκαν σε κερκίδα του σταδίου ΓΣΠ, να φέρουν κουκούλες και να ρίχνουν κροτίδες. Οι δύο κλήθηκαν στο γραφείο της Αστυνομίας, στο στάδιο. Στην κατοχή τους, εντοπίστηκαν μετά από έρευνα, άλλες εννέα κροτίδες. Συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση.

Η υπόθεση καταχωρήθηκε το πρωί της Τετάρτης για άμεση εκδίκαση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ενώπιον του οποίου παρουσιάστηκαν οι δύο 19χρονοι κατηγορούμενοι. Αυτοί δήλωσαν παραδοχή στις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου, σχετικά με την κατοχή, μεταφορά, και ρίψη κροτίδων, καθώς και την απόκρυψη προσώπου.

Το Δικαστήριο όρισε τις 26 Μαρτίου ως επόμενη ημερομηνία ακρόασης και επιβολής ποινής, ενώ μετά και από αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε προσωρινά διατάγματα αποκλεισμού από τους αθλητικούς χώρους, εναντίον των δύο 19χρονων, με ισχύ μέχρι τις 26 Μαρτίου.

Οι δύο 19χρονοι αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους, που επιβλήθηκαν από το Δικαστήριο, ώστε να εξασφαλιστεί η παρουσία τους, στην επόμενη δικάσιμο.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει ο Αστυνομικός Σταθμός Στροβόλου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top