Την σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή της ποσότητα κοκαΐνης - Χειροπέδες σε 53χρονη

Την σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή της ποσότητα κοκαΐνης - Χειροπέδες σε 53χρονη

Στη σύλληψη 53χρονης κατοίκου Λευκωσίας, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Γύρω στις 10π.μ. χθες, μέλη της ΥΚΑΝ, ανέκοψαν για έλεγχο την 53χρονη, που κινείτο πεζή, σε δρόμο της Λευκωσίας. Κατά τη διάρκεια έρευνας, που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε, ποσότητα κοκαΐνης, μεικτού βάρους 30 γραμμαρίων.

Η 53χρονη συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον της διάταγμα εξαήμερης κράτησης.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE