ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Ετοιμαστείτε για βροχές και καταιγίδες σε αυτές τις περιοχές - Αναλυτικά η πρόγνωση

Καιρός: Ετοιμαστείτε για βροχές και καταιγίδες σε αυτές τις περιοχές - Αναλυτικά η πρόγνωση

Ασθενής χαμηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή, σύμφωνα με το δελτίο καιρού από το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες ελαφρές βροχές, κυρίως στο νότιο μισό του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και αργότερα κυρίως νοτιοανατολικοί ως νότιοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και αργότερα τοπικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και νοτιοδυτικά παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί ασθενείς 3 και τοπικά στα παράλια μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα δυτικά, ενώ στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα. Την Τρίτη αναμένονται μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ τη νύχτα καθώς και την Τετάρτη, αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Τη Δευτέρα η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ μέχρι την Τετάρτη αναμένεται σταδιακά πτώση για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top