ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα πρόκληση στη νεκρή ζώνη - Ανοίγει ορύγματα στη Δένεια ο κατοχικός στρατός - Τι είπε ο νέος Υπουργός

Νέα πρόκληση στη νεκρή ζώνη - Ανοίγει ορύγματα στη Δένεια ο κατοχικός στρατός - Τι είπε ο νέος Υπουργός

Αντιαρματική τάφρο στη Δένεια φαίνεται ότι δημιουργούν ο κατοχικός στρατός.

Όπως ανέφερε στο ThemaOnline ο Κοινοτάρχης Δένειας, Χριστάκης Παναγιώτου, ο κατοχικός στρατός ανοίγει ορύγματα στη νεκρή ζώνη Δένειας. «Εντοπίσαμε τα έργα χθες Τρίτη 9/1 και ενημερώσαμε τόσο τα Ηνωμένα Έθνη όσο και τις αρμόδιες Αρχές του Κράτους. Τα έργα γίνονται στην κατεχόμενη περιοχή, πλησίον της νεκρής ζώνης, όπως έγινε και στη Δερύνεια», δήλωσε ο Κοινοτάρχης Δένειας.

Δεν είναι άγνωστο για μας αυτό το περιστατικό αλλά και άλλα περιστατικά παρόμοιο με αυτό, δήλωσε ο νέος Υπουργός Άμυνας Βασίλης Πάλμας, κληθείς να σχολιάσει τα οχυρωματικά έργα που γίνονται από τον κατοχικό στρατό στα όρια της πράσινης γραμμής στη Δένεια.

Μιλώντας κατά την τελετή παράδοσης/παραλαβής του χαρτοφυλακίου του Υπουργείου Άμυνας, ο κ. Πάλμας είπε ότι «είναι γνωστός ο τρόπος που προσεγγίζουν οι κατοχικές δυνάμεις διάφορα ζητήματα που αφορούν αυτά τα θέματα».

«Είμαι βέβαιος ότι η ΕΦ και ο (απερχόμενος) Υπουργός γνωρίζουν πολύ καλά γύρω από αυτό το θέμα», πρόσθεσε.

Ο απερχόμενος Υπουργός Άμυνας Μιχάλης Γιωργάλλας ζήτησε όπως αφεθεί ο νέος Υπουργός να ενημερωθεί, προτού προβεί σε δηλώσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top