LIKE ONLINE

Γυναίκα τρομοκρατήθηκε με την βαλίτσα που βρήκε στο σπίτι της: «Σαν ταινία θρίλερ» -Βίντεο

Γυναίκα τρομοκρατήθηκε με την βαλίτσα που βρήκε στο σπίτι της: «Σαν ταινία θρίλερ» -Βίντεο

Το ταξίδι ανακαίνισης μιας Βρετανίδας ιδιοκτήτριας σπιτιού πήρε μια ανατριχιαστική τροπή, όταν έπεσε πάνω σε έναν μυστηριώδη μυστικό χώρο στο σπίτι που είχε αγοράσει πρόσφατα.

Η δημιουργός περιεχομένου μοιράστηκε τις εμπειρίες ανακαίνισής της με τους ακολούθους του, αλλά τίποτα δεν θα μπορούσε να την προετοιμάσει για το τι κρυβόταν στους τοίχους της κατοικίας της που είχε χτιστεί το 1966.

Τα βίντεο στο TikTok, τα οποία έχουν συγκεντρώσει συνολικά πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές, απεικονίζουν την ιδιοκτήτρια του σπιτιού και τον σύντροφό της να ανοίγουν μια ντουλάπα σε μια κρεβατοκάμαρα στον επάνω όροφο, μόνο και μόνο για να αποκαλύψουν μια απροσδόκητη έκπληξη, μια κρυφή πόρτα στον πίσω τοίχο.

Με μια αίσθηση τρόμου και περιέργειας, κατάφεραν να παραβιάσουν το κλειδωμένο ντουλάπι και αυτό που βρήκαν τους προκάλεσε ανατριχίλα, μια μυστηριώδη ασημένια βαλίτσα. Το σκηνικό που απαθανάτισε η δημιουργός περιεχομένου ήταν βγαλμένο από ταινία θρίλερ.

Η TikToker εξέφρασε την απορία της, λέγοντας: «Δεν είναι τίποτα από ταινία τρόμου ή κάτι ασυνήθιστο, αλλά είναι μια πραγματικά παράξενη κούκλα. Νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι συλλεκτική». Συνέχισε αναφέροντας την ανησυχητική λεπτομέρεια ότι η κούκλα ήταν σφιχτά δεμένη, εγείροντας ακόμα περισσότερα ερωτήματα για την προέλευση και τον σκοπό της.

Η ανακάλυψη αυτής της απόκοσμης κούκλας άφησε εκατοντάδες άναυδους, με πολλούς να παροτρύνουν την ιδιοκτήτρια του σπιτιού να επανεξετάσει την απόφασή της να μείνει στο νεοαποκτηθέν ακίνητο.
 
ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top