ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΚΕΛ: Αυτή την υποψηφιότητα θα στηρίξει για τη θέση του προέδρου του ΕOA Λευκωσίας

ΑΚΕΛ: Αυτή την υποψηφιότητα θα στηρίξει για τη θέση του προέδρου του ΕOA Λευκωσίας

Σε συνεδρία της, η Ολομέλεια της Επαρχιακής Επιτροπής του ΑΚΕΛ Λευκωσίας – Κερύνειας, κατέληξε στη στήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Ανδρέα Ασσιώτη για τη θέση του προέδρου του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης (ΕΟΑ) της Επαρχίας Λευκωσίας, καθώς και στην επικύρωση των υποψηφιοτήτων για δημάρχους, αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και σχολικούς εφόρους που έχουν επιλεγεί μέχρι στιγμής από τις διαδικασίες των τοπικών κομματικών οργανώσεων.

Ο Ανδρέας Ασσιώτης διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε θέματα Διοίκησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με μια 40ετή περίπου υπηρεσία σε όλες τις βαθμίδες της Δημόσιας Υπηρεσίας, εκ των οποίων τα 8 χρόνια από τη θέση του Γενικού Διευθυντή στα Υπουργεία Εσωτερικών, Εργασίας και Δικαιοσύνης. Επιπρόσθετα διαθέτει την κατάλληλη επιστημονική κατάρτιση και γνώση μέσα από τις ακαδημαϊκές του σπουδές στην Αρχιτεκτονική και στην Πολεοδομία. Όλα όσα προαναφέρθηκαν, αποτελούν μαζί με την εντιμότητα και την ικανότητα συνεργασίας που τον διακατέχουν, τα εχέγγυα για να ηγηθεί ενός νέου και σύνθετου θεσμού στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, που θα διεκπεραιώνει τεχνοκρατικές αρμοδιότητες και ευθύνες, μέσα σε δύσκολες μεταβατικές συνθήκες ένεκα της κλίμακας και της περιπλοκότητας των μεταρρυθμίσεων και αλλαγών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Το ΑΚΕΛ, γνωρίζοντας πόσο κρίσιμης σημασίας είναι το πρόσωπο που θα ηγηθεί για πρώτη φορά του ΕΟΑ της μεγαλύτερης επαρχίας του τόπου μας, μέσα στα καθορισμένα πλαίσια που διαμορφώθηκαν από τη μεταρρύθμιση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, θεωρεί ότι ο Ανδρέας Ασσιώτης αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για την θέση του προέδρου του ΕΟΑ Λευκωσίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας, από την ακριτική Αθηένου έστειλε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, διαβεβαιώνοντας ότι «παρά τις δυσκολίες, τα προβλήματα, τις προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά λόγω της τουρκικής αδιαλλαξίας, ποτέ μα ποτέ δεν πρόκειται να αποστρατευτούμε από την προσπάθεια για να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας και να την επανενώσουμε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top