ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Χρίστου Τσίγκη με Γιώργο Περδίκη - Δείτε την Πράσινη Συμφωνία για τον Δήμο Στροβόλου

Συνάντηση Χρίστου Τσίγκη με Γιώργο Περδίκη - Δείτε την Πράσινη Συμφωνία για τον Δήμο Στροβόλου

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Στροβόλου κ. Χρίστος Τσίγκης συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασίας Πολιτών κ. Γιώργο Περδίκη, στα γραφεία του Κινήματος στο Στρόβολο.

Κατά τη συνάντηση, ο κ. Τσίγκης παρουσίασε την Πράσινη Συμφωνία για τον Δήμο Στροβόλου, την οποία δίνει και στη δημοσιότητα.

Δείτε την εδώ

Μέσω της Συμφωνίας, προσεγγίζεται η Πράσινη, Οικολογική Πτυχή της καθημερινότητας. Το επίκεντρο είναι το Περιβάλλον και η Ποιότητα της Ζωής των Δημοτών, η οποία συντελείται από παράγοντες όπως η Βιώσιμη Κινητικότητα, η ορθότερη διαχείριση των Αποβλήτων και της Ανακύκλωσης, η Ευημερία των Ζώων, το Αστικό Πράσινο καθώς και η ανάπτυξη συστημάτων από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Ο κ. Περδίκης στάθηκε στο τελευταίο και συζήτησε εκτενώς με τον κ. Τσίγκη την εγκαθίδρυση της πρώτης Ενεργειακής Κοινότητας και τα οφέλη που θα προκύψουν για τους Δημότες Στροβόλου, αλλά και ολόκληρης της Επαρχίας Λευκωσίας, βάσει του σχεδιασμού που έχει αναπτύξει ο κ. Τσίγκης.

Ο κ. Περδίκης δήλωσε ότι το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών καλύπτεται πλήρως από την Πράσινη Συμφωνία για τον Δήμο Στροβόλου και πρόσθεσε ότι μπορεί να αποτελέσει καλή βάση για να κτιστεί μια στερεή συνεργασία όλων όσων αγαπούν το Περιβάλλον, με σωστή και μοναδική κατεύθυνση την αειφόρο, οικολογική ανάπτυξη.

Ο κ. Τσίγκης τόνισε «αυτό είναι το πλάνο μας, είναι το Συμβόλαιο μας με τους δημότες και όσα οργανωμένα σύνολα (πολιτικές δυνάμεις, σωματεία/σύνδεσμοι, ΜΚΟ, ακαδημαϊκοί, επιχειρηματικοί και άλλοι φορείς) το υιοθετούν ως πλαίσιο αρχής για την Πράσινη Συμφωνία που αφορά τον Δήμο Στροβόλου. Τον Δήμο μας, που πρέπει να πρωτοπορήσει, να βγει ακόμη πιο μπροστά, να καινοτομήσει και να εξελιχθεί σε πιο σύγχρονο, έξυπνο και πράσινο».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top