ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύστημα παρακολούθησης θαλάσσιας κυκλοφορίας στα κατεχόμενα από Τουρκία

Σύστημα παρακολούθησης θαλάσσιας κυκλοφορίας στα κατεχόμενα από Τουρκία

Σύστημα κυκλοφορίας πλοίων εγκαθιστά στα κατεχόμενα η Τουρκία με σκοπό τον άμεσο εντοπισμό κινήσεων πλοίων στην περιοχή με στόχο την προστασία της «Γαλάζιας Πατρίδας», όπως υποστηρίζει.

Ο Υπουργός Μεταφορών της χώρας Αμπντουλκαντίρ Ουράλογλου ανέφερε ότι έχει ήδη συμπεριληφθεί στο επενδυτικό πρόγραμμα της Τουρκίας «Σύστημα Υπηρεσιών Κυκλοφορίας Πλοίων» το οποίο «θα εγκατασταθεί στην τδβκ, με σκοπό την αύξηση της επιρροής μας στην Ανατολική Μεσόγειο, με τον άμεσο εντοπισμό κινήσεων πλοίων στην περιοχή αυτή και τη μεταφορά ολοκληρωμένης εικόνας, και με στόχο την προστασία των συμφερόντων μας στη Γαλάζια Πατρίδα και την παρακολούθηση όλων των θαλάσσιων μεταφορών στις γύρω από την τδβκ, καθώς και στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ της τδβκ και της χώρας μας».

«Οι σταθμοί παρακολούθησης της κυκλοφορίας θα μεταφέρουν πληροφορίες στο κέντρο υπηρεσιών κυκλοφορίας πλοίων. Το σύστημα θα δραστηριοποιηθεί στην πρόληψη του λαθρεμπορίου, στην αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης όπως ατυχήματα και πυρκαγιές, ενώ θα παρέχει υποστήριξη και στην καταπολέμηση της ρύπανσης από πετρέλαιο», είπε.
Πηγή:

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top