Λεμεσός: Με σοβαρά τραύματα νοσηλεύεται 22χρονος οπαδός στο Γ.Ν Λευκωσίας μετά από τα βίαια επεισόδια

Λεμεσός: Με σοβαρά τραύματα νοσηλεύεται 22χρονος οπαδός στο Γ.Ν Λευκωσίας μετά από τα βίαια επεισόδια

Με βαθύ θλαστικό τραύμα στον αριστερό μηρό νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λευκωσίας ένας 22χρονος, ο οποίος μαζί με άλλους δυο νεαρούς τραυματίστηκαν κατά τα (χθεσινά 13/9) επεισόδια στη Λεμεσό, μεταξύ οπαδών της ΑΕΛ και του Απόλλωνα.

Σύμφωνα με αξιωματικό της Αστυνομίας, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του 22χρονου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ενώ οι άλλοι δυο εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 26χρονο που φέρει θλαστικό τραύμα αριστερής κνήμης και 29χρονο με κάκωση κεφαλής, μετά από πέτρα που δέχθηκε στο πρόσωπο.

Εν τω μεταξύ, η Αστυνομία αξιολογεί τα κλειστά κυκλώματα στην περιοχή όπου σημειώθηκαν τα επεισόδια, σε μια προσπάθεια να εξακριβωθεί η ταυτότητα όλων όσοι συμμετείχαν σε αυτά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE