Κινδυνεύει να χάσει την όραση του ο 12χρονος που «έπαιζε» με την κροτίδα

Κινδυνεύει να χάσει την όραση του ο 12χρονος που «έπαιζε» με την κροτίδα

Την όραση του κινδυνεύει να χάσει ο 12χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά, μετά από έκρηξη στην αυλή του σπιτιού του στη Λεμεσό.

Όπως πληροφορούμαστε ο νεαρός έχει τραυματιστεί στα μάτια καθώς και στο χέρι.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο 12χρονος φαίνεται πως κατασκεύαζε ο ίδιος την κροτίδα και για άγνωστο λόγο αυτή εξερράγη στα χέρια του.

Το συμβάν σημειώθηκε στην Οδό Ασίας στη Λεμεσό, στις 18:40 το απόγευμα της Κυριακής (13/09).

Μάλιστα από τον δυνατό θόρυβο της έκρηξης οι γείτονες πετάχτηκαν έντρομοι έξω από τα σπίτια τους για να δουν τι συνέβη.

Μάρτυρες αναφέρουν πως ο 12χρονος, Ρουμάνος στη καταγωγή, κατασκεύαζε ο ίδιος την κροτίδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τα ξημερώματα τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν - Τα πρώτα αντίποινα από Ιράν με πυραύλους κατά Ισραήλ

LIVE: Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τα ξημερώματα τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν - Τα πρώτα αντίποινα από Ιράν με πυραύλους κατά Ισραήλ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο Χ την ολοκλήρωση μεγάλης στρατιωτικής επιχείρησης κατά του Ιράν, δηλώνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «ολοκλήρωσαν την πολύ επιτυχημένη επίθεσή μας σε τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν, συμπεριλαμβανομένων των Φόρντοου, Nατάνζ και Ισφαχάν».

BEST OF TOTHEMAONLINE