ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μία εβδομάδα στο κελί ο 38χρονος που έκλεψε όχημα στη Λάρνακα - Βρέθηκαν στην κατοχή του και εκκλησιαστικά σκεύη

Μία εβδομάδα στο κελί ο 38χρονος που έκλεψε όχημα στη Λάρνακα - Βρέθηκαν στην κατοχή του και εκκλησιαστικά σκεύη

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης 7 ημερών εναντίον άνδρα ηλικίας 38 ετών για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας «λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, που βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία, εντόπισαν σε χώρο στάθμευσης ξενοδοχείου, στη Λάρνακα, σαλούν αυτοκίνητο το οποίο έφερε πλαστούς αριθμούς εγγραφής. Σε κοντινή απόσταση από το όχημα, εντοπίστηκε σταθμευμένο ημιφορτηγό όχημα, το οποίο είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία, ως κλοπιμαίο, στις 9 Ιανουαρίου 2024».

Από εξετάσεις της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι «το σαλούν όχημα χρησιμοποιείτο από 38χρονο, ο οποίος διαμένει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο. Μέλη της Δύναμης εντόπισαν τον 38χρονο εντός του ξενοδοχείου και κατά τη διάρκεια έρευνας που διενεργήθηκε, εντοπίστηκε στην κατοχή του ταξιδιωτική τσάντα, η οποία περιείχε διάφορα εκκλησιαστικά σκεύη».

Ο άνδρας «δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για το πώς βρέθηκαν στην κατοχή του τα συγκεκριμένα αντικείμενα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας. Ακολούθησε έρευνα στο σαλούν όχημα, όπου εντοπίστηκε ένα κοντόκαννο κυνηγετικό όπλο, το οποίο είχε δηλωθεί στην Αστυνομία ως κλοπιμαίο, στις 23 Δεκεμβρίου 2023, καθώς και διάφορα εργαλεία και τα κλειδιά του κλοπιμαίου, ημιφορτηγού οχήματος».  

Ο 38χρονος τέθηκε υπό κράτηση και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για 7 ημέρες.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top