Tραγωδία στην Αίγυπτο: Δυνάμεις ασφαλείας σκότωσαν 12 τουρίστες κατά λάθος!

Tραγωδία στην Αίγυπτο: Δυνάμεις ασφαλείας σκότωσαν 12 τουρίστες κατά λάθος!

Δυνάμεις ασφαλείας της Αιγύπτου άνοιξαν πυρ κατά λάθος σε ομάδα τουριστών, νομίζοντας ότι ήταν τρομοκράτες, και σκότωσαν 12 άτομα, είπε το υπουργείο Εσωτερικών της Αιγύπτου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, άλλα 10 άτομα τραυματίστηκαν. Το υπουργείο είπε ότι το επεισόδιο έγινε τη νύχτα, κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης ασφάλειας από την αστυνομία στην περιοχή της δυτικής ερήμου Αλ Ουάχατ.

"Τέσσερα οχήματα SUV παρατηρήθηκαν σε απαγορευμένη περιοχή και ανοίχτηκε πυρ εναντίον των. Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι ήταν ένα καραβάνι Μεξικανών τουριστών. Δώδεκα άτομα, μεταξύ των Μεξικανοί και Αιγύπτιοι, σκοτώθηκαν. Δέκα άτομα εστάλησαν σε νοσοκομεία," είπε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του. 

Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Με ξεκάθαρη αναφορά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στη νέα εποχή που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία για την ειρήνη στη Γάζα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Οmega, τονίζοντας ότι η Λευκωσία «έχει και τη βούληση και την αξιοπιστία να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας, συντονισμού και ανθρωπιστικής στήριξης στην περιοχή».

BEST OF TOTHEMAONLINE