ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παίρνει αποφάσεις η ΚΟΠ και μετά η Κυβέρνηση - Έκτακτη συνεδρίαση για τη βία στα γήπεδα

Παίρνει αποφάσεις η ΚΟΠ και μετά η Κυβέρνηση - Έκτακτη συνεδρίαση για τη βία στα γήπεδα

Έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου έχει συγκληθεί για σήμερα στην οποία αποκλειστικό θέμα συζήτησης θα είναι η βία στα γήπεδα.

Στη συνεδρίαση αναμένεται να παραστεί ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης ο οποίος πριν την έναρξη της συζήτησης θα παραθέσει τις απόψεις και τους προβληματισμούς της Κυβέρνησης.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη, «αφού ενημερωθούμε για τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης σε συντονισμό με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα εξετάσουν περαιτέρω ενδεχόμενα συγκεκριμένα μέτρα που μπορούν να ληφθούν».

Εξάλλου, χθες βράδυ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είπε πως αναμένει τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ, σημειώνοντας πως δεν αποκλείει τίποτα σε σχέση με τις αποφάσεις που θα λάβει ο ίδιος.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους αν προτίθεται να κλείσει τελείως τα γήπεδα μετά τα σοβαρά επεισόδια στη Λεμεσό, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης είπε ότι είχε σήμερα εκ νέου επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΚΟΠ και συμφώνησαν ότι αύριο, Παρασκευή ο Υπουργός Δικαιοσύνης θα παραστεί στη συνεδρία της ομοσπονδίας, στην παρουσία των σωματείων, για να ακούσει τις αποφάσεις της.

«Αναλόγως των αποφάσεων που θα ληφθούν δεν αποκλείω τίποτα, ούτε για τους συνδέσμους φιλάθλων, ούτε για τη συμμετοχή φιλάθλων στα γήπεδα, αποφάσεις που ενδεχομένως να μην είναι αρεστές, αλλά επαναλαμβάνω ότι η προτεραιότητα είναι η ασφάλεια του κόσμου», σημείωσε σχετικά, προσθέτοντας ότι θέλει να ακούσει τις αποφάσεις της ΚΟΠ και των σωματείων, καθώς τα σωματεία είναι πρωταγωνιστές σε αυτή την προσπάθεια, αλλά και ενδεχόμενες αποφάσεις που αφορούν τους συνδέσμους φιλάθλων, με τους οποίους τα σωματεία έχουν σχέση, επαναλαμβάνοντας ότι δεν αποκλείει τίποτα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top