Υπόθεση παιδικής πορνογραφίας: Ο Γιώργος Πετρής ύποπτος – «Υλικό με κοπέλες πάνω από 15 ετών»

Υπόθεση παιδικής πορνογραφίας: Ο Γιώργος Πετρής ύποπτος – «Υλικό με κοπέλες πάνω από 15 ετών»

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Πετρής, γνωστός από την παρουσία του στο γραφείο Τύπου της ΑΕΚ Λάρνακας, είναι ο ύποπτος για την υπόθεση που αφορά αδικήματα σχετιζόμενα με παιδική πορνογραφία.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με αρμόδια αστυνομική πηγή, το υλικό που βρέθηκε στην κατοχή του υπόπτου, έχει να κάνει με ανήλικες κοπέλες άνω των 15 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες  που εξασφάλισε η ιστοσελίδα μας ο δημοσιογράφος  και παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων στο παρελθόν σε παγκύπριο τηλεοπτικό σταθμό συνεχίζει να κρατά το στόμα του κλειστό. 

Τα αρχεία που εντόπισαν οι αρμόδιες αρχές έχουν σταλθεί για περαιτέρω εξέταση στην Europol. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE