LIFESTYLE

Νέος ανεμοστρόβιλος από τον πιο γνωστό Κύπριο gay: «Αυτοί που βλέπουν πορνό κι αυνανίζονται…»

Νέος ανεμοστρόβιλος από τον πιο γνωστό Κύπριο gay: «Αυτοί που βλέπουν πορνό κι αυνανίζονται…»

Νέα θύελλα αντιδράσεων προκαλεί η νέα ανάρτηση του Μάριου Φρίξου, ο οποίος για μία ακόμη φορά μιλάει έξω από τα δόντια.

Αφορμή ήταν η απόφαση της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης να «κόψει» το gay φιλί από σειρά του Sigma.

Να υπενθυμίσουμε ωστόσο, πως ο ίδιος ο σεναριογράφος της σειράς «7 ουρανοί και σύννεφα αλήτες», ήταν αυτός που βγήκε στο Facebook κι απολογήθηκε δημόσια στους τηλεθεατές για το story με το gay ζευγάρι, το οποίο μετά από παράπονα του κοινού όπως ο ίδιος ανέφερε, το έστειλε… στο εξωτερικό!

Διαβάστε προσεχτικά τι γράφει ο Κύπριος συγγραφέας στο timeline του και ο καθένας σας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα, ανάλογα με το πώς τον βολεύει.

«Αναφορικά με τη νέα σειρά του Sigma "Καταιγίδα" και το σάλο που ξέσπασε για το "gay φιλί" θα πω τα εξής: Τον τζιαιρον που έγραψα το τρίτο μου βιβλίο "με αισθήσεις θηλυκές" κανένας εν ετολμουσεν να βάλει στην κυπριακή tv gay ιστορίες...

Αλλά μπράβο στους συντελεστές της νέας αυτής σειράς όπως και να έχει... Καιρός ήταν... Αναρωτιέμαι τώρα... Η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης ομως που έκοψε την περιβόητη σκηνή, πόσους κρυφοgay έχει στους κόλπους της; Αρκετοί θεατές που κατακρίνουν μήπως κατά βάθος είναι κι αυτοί gay και διψούν να βλέπουν τα πορνό τους στα κρυφά και ν' αυνανίζονται τα βράδια; Τι σημαίνει δηλ. ένα φιλί; Τόσο πολύ τους ενόχλησε;

Αυτοί δηλ. ξέρουν από αληθινή αγάπη και έρωτα ή δεν τον έχουν γνωρίσει ποτέ τους; Και μη μου αρχίσετε κάποιοι πάλι με τις ζώνες ενηλίκων στην tv, γιατί τότε πρέπει να κοπούν και όλες οι ερωτικές σκηνές και των ετεροφυλόφιλων που εν πιο έντονες!

Τα παιδιά θωρουν τα ούλλα που τα ίντερνετ πλέον! Ξυπνάτε μεσαιωνικοί άνθρωποι! Αφού εν έτσι το πραμαν, σε κάποια φάση πρέπει να ποστάρω μια φώτο μ' ένα φιλί με τον σύντροφο μου και όποιους αν τους βαρούν τ' αρχ…α ας μου κάνουν πόλεμο... Να κοπιασουν!

Του Στέφανου Χαραλάμπους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top