Το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο Μάριο Ροδίτη – Πότε θα γίνει η κηδεία – Η παράκληση της οικογένειας

Το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο Μάριο Ροδίτη – Πότε θα γίνει η κηδεία – Η παράκληση της οικογένειας

Το τελευταίο αντίο θα πούνε φίλοι και συγγενείς στον Μάριο Ροδίτη, τον 25χρονο ο οποίος έχασε την ζωή του σε τροχαίο στη Λάρνακα.

Την Τετάρτη (07/02), η ώρα 12:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα στα Λειβάδια θα τελεστεί η κηδεία του 25χρονου Μάριου Ροδίτη, θύματος του τραγικού δυστυχήματος που έγινε το βράδυ της Κυριακής (4/2) στη Λάρνακα.

Αντί στεφάνων θα γίνονται εισφορές για την οικογένεια και την νεογέννητη κορούλα του.

Παράκληση της οικογένειας όσοι παραβρεθούν να φοράνε λευκά

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Με την ίδια εποικοδομητική στάση, με τη νηφαλιότητα αλλά και την πολιτική βούληση που μας χαρακτηρίζει, διατηρώντας ως μοναδικό στόχο την επανεκκίνηση της διαδικασίας ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, θα προσέλθουμε αύριο στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σημειώνοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει συγκαλέσει για την προσεχή Παρασκευή, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE