ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγγελίδης: Αρχίζει νέος κύκλος ερευνών για το βρέφος

Αγγελίδης: Αρχίζει νέος κύκλος ερευνών για το βρέφος

Καθοριστική, ως προς τις έρευνες για διακρίβωση των συνθηκών υπό τις οποίες βρέφος, το οποίο απεβίωσε δύο ημέρες μετά τη γέννησή του, βρέθηκε στον κάλαθο του νεκροτομείου, χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης.

O κύριος Αγγελίδης, είπε, ότι το πρωί (Τετάρτη, 16/09) άρχισε νέος κύκλος ερευνών, με ανακρίσεις και λήψη καταθέσεων.


 Είπε, ότι καταθέσεις λαμβάνονται τόσο από προσωπικό το οποίο έχει πρόσβαση στο νεκροτομείο, όσο και από άλλους που εργάζονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και πιθανόν να γνωρίζουν κάτι για την υπόθεση.Ο κύριος Αγγελίδης, επισήμανε ότι η έρευνα της Αστυνομίας επικεντρώνεται στο ερώτημα ποιός ή ποιοί τοποθέτησαν το βρέφος στον κάλαθο και ποιοί γνωρίζουν τί έγινε.


 Σε ό,τι αφορά την ανάκριση, χθες, νεκροτόμου και κλητήρα, ύστερα από την εξέταση υλικού από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας, δήλωσε ότι αξιολογείται το περιεχόμενο, επισημαίνοντας ότι το όποιο περαιτέρω σχόλιο δυνατόν να επηρεάσει τις έρευνες.


 Ο κύριος Αγγελίδης, δήλωσε ότι για την υπόθεση, την οποία χαρακτήρισε πάρα πολύ σοβαρή,  η Αστυνομία βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον υπουργείο Υγείας και τη Διεύθυνση του νοσοκομείου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top