LIKE ONLINE

Νέα γκάφα Μπάιντεν: Μπέρδεψε τον Μακρόν με τον πεθαμένο Μιτεράν - Είπε ότι συναντήθηκε μαζί του

Νέα γκάφα Μπάιντεν: Μπέρδεψε τον Μακρόν με τον πεθαμένο Μιτεράν - Είπε ότι συναντήθηκε μαζί του

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ ο Τζο Μπάιντεν έχει υποπέσει σε αρκετές γκάφες με αποτέλεσμα να γίνει viral. Αυτή τη φορά ο πρόεδρος των ΗΠΑ μπέρδεψε τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν με τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Μιτεράν ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 1996 αλλά και τη Γαλλία με τη Γερμανία.

Στη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας του την Κυριακή στο Λας Βέγκας ο κ. Μπάιντεν περιέγραψε την αντίδραση που είχε ο Γάλλος ομόλογός του σε μια ομιλία σε συνάντηση της G7 το 2021.

«Αμέσως μετά την εκλογή μου πήγα σε μια σύνοδο της G7. Κάθισα και είπα: "Η Αμερική επέστρεψε!" Κι ο Μιτεράν από τη Γερμανία – εννοώ από τη Γαλλία, με κοίταξε και λέει: “ξέρετε, τι, πώς, για πόσο καιρό επέστρεψε;», είπε ο Μπάιντεν σύμφωνα με το απομαγνητοφωνημένο κείμενο της ομιλίας του, που έδωσε στη δημοσιότητα ο Λευκός Οίκος.

Οι υποστηρικτές του μπορεί να έμειναν άναυδοι με αυτά άκουγαν αλλά ο Αμερικανός πρόεδρος συνέχισε: «Τον κοίταξα και τότε η Γερμανίδα καγκελάριος μου είπε: Τι θα έλεγες, Πρόεδρε, αν έπαιρνες αύριο τους Times του Λονδίνου και διάβαζες: Χίλιοι άνθρωποι εισέβαλαν στη Βουλή των Κοινοτήτων, γκρέμισαν πόρτες, δύο αστυνομικοί σκοτώθηκαν για να σταματήσουν οι εκλογές του πρωθυπουργού. Τι θα έλεγες;» είπε ο Μπάιντεν στους υποστηρικτές του, κάνοντας σύγκριση με την εισβολή των οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου 2021. Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μπερδεύει τον κ. Μακρόν με τον Μιτεράν. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και το 2022.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top