Υπό κράτηση 32χρονος: Παρουσιάστηκε ως επενδυτής σε ποδοσφαιρική ομάδα και απέσπασε χρήματα

Υπό κράτηση 32χρονος: Παρουσιάστηκε ως επενδυτής σε ποδοσφαιρική ομάδα και απέσπασε χρήματα

Διάταγμα κράτησης για περίοδο έξι ημερών εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 32χρονου, ο οποίος συνελήφθη την Δευτέρα, ως ύποπτος σε διερευνώμενη υπόθεση απάτης και απόσπασης χρημάτων.

Ο 32χρονος, ο οποίος φέρεται να παρουσιάστηκε ως επενδυτής σε ποδοσφαιρική ομάδα, καταζητείτο μετά την καταγγελία δυο προσώπων, στο ΤΑΕ Λεμεσού, ότι κατά την περίοδο Δεκεμβρίου 2023 και Ιανουαρίου 2024, τους απέσπασε χρηματικό ποσό με ψευδείς παραστάσεις.

Χθες εντοπίστηκε και συνελήφθη σε σχέση με υπόθεση απάτης, απόσπασης περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Το πρωί της Τρίτης οδηγήθηκε στο δικαστήριο, το οποίο διέταξε την κράτηση του για περίοδο έξι ημερών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι Ευρωπαίοι ζητούν συνομιλίες Ιράν και ΗΠΑ

LIVE: Οι Ευρωπαίοι ζητούν συνομιλίες Ιράν και ΗΠΑ

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE