ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Υπόλογος στους όρους που έθεσε το δικαστήριο ο Κιουρσάτ

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Υπόλογος στους όρους που έθεσε το δικαστήριο ο Κιουρσάτ

Ο Τ/κ δικηγόρος Ακάν Κιουρσάτ είναι υπόλογος στους όρους που έχει θέσει το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας προκειμένου αυτός να αφεθεί ελεύθερος, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης κατά την τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Ερωτηθείς για τη σημερινή διαδικασία στο δικαστήριο για τον Τ/κ δικηγόρο , ο οποίος εκδόθηκε στην Κυπριακή Δημοκρατία από την Ιταλία ως ύποπτος για σφετερισμό ε/κ περιουσιών στα κατεχόμενα, ο Εκπρόσωπος είπε πως ο Τ/κ δικηγόρος έφτασε τα ξημερώματα σήμερα στην Κύπρο, μεταφέρθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ στο Αρχηγείο Αστυνομίας, έδωσε κατάθεση και ακολούθως η κατάθεση με τον φάκελο για την υπόθεση του Τ/κ δικηγόρου οδηγήθηκε στη Νομική Υπηρεσία και αυτός παρουσιάστηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Ο κ. Λετυμπιώτης είπε πως λήφθηκε απόφαση από το δικαστήριο όπως ο κ. Κιουρσάτ αφεθεί ελεύθερος υπό όρους, ενώ έχει οριστεί και η επόμενη δικάσιμος εντός του Φεβρουαρίου.

«Αυτό σύμφωνα με τις διαδικασίες της Δικαιοσύνης συνεπάγεται ότι ο ίδιος είναι υπόλογος στους όρους που έχει θέσει το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, να παρουσιάζεται σε συγκεκριμένες ημερομηνίες σε αστυνομικό τμήμα», σημείωσε ο Εκπρόσωπος.

Ερωτηθείς αν μπορεί άρα ο κ. Κιουρσάτ να μεταβεί στα κατεχόμενα και να παρουσιάζεται στον αστυνομικό σταθμό, ο Εκπρόσωπος είπε πως εξ όσων γνωρίζει αυτή είναι η διαδικασία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top