ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην κάλπη σήμερα το πολιτικό γραφείο του ΔΗΣΥ: Έξι υποψήφιοι διεκδικούν τέσσερις θέσεις - Απέσυρε την υποψηφιότητα ο Κυριάκος Χατζηγιάννης

Στην κάλπη σήμερα το πολιτικό γραφείο του ΔΗΣΥ: Έξι υποψήφιοι διεκδικούν τέσσερις θέσεις - Απέσυρε την υποψηφιότητα ο Κυριάκος Χατζηγιάννης

Ημέρα εκλογών για τον ΔΗΣΥ, ο οποίος στήνει κάλπες εντός του πολιτικού γραφείου για την εκλογή τεσσάρων υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών.

Λίγες ώρες πριν από την εσωκομματική διαδικασία, ο Βουλευτής Κυριάκος Χατζηγιάννης απέσυρε το ενδιαφέρον του. Σύμφωνα με το περιβάλλον του κ. Χατζηγιάννη, υπήρχαν πληροφορίες ότι δόθηκε γραμμή στα μέλη του πολιτικού γραφείου, για στήριξη συγκεκριμένων υποψηφίων.

Μετά και την εξέλιξη αυτή, τις τέσσερις θέσεις στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις ευρωεκλογές, διεκδικούν οι Λουκάς Φουρλάς, Κωνσταντίνος Πετρίδης, Μιχάλης Χατζηπαντέλα, Χρίστος Αγγελίδης, Μάριος Πελεκάνος και Ονησίφορος Ιορδάνους. Ελένη Σταύρου και Χριστιάνα Ξενοφώντος έχουν κλειδώσει θέση στο ψηφοδέλτιο, λόγω ποσόστωσης.

Η συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου θα ξεκινήσει στις 11.00 με ομιλία της Προέδρου του κόμματος Αννίτας Δημητρίου, η οποία μεταξύ άλλων αναμένεται να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην ενότητα, μετά τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, με φόντο τις επιλογές του κόμματος για τις τοπικές εκλογές.

Στη συνέχεια οι υποψήφιοι, θα απευθυνθούν στα μέλη του σώματος, με πεντάλεπτες ομιλίες.

Θα ακολουθήσει το κλειστό μέρος της συνεδρίας και από τις 12.30 ως τις 14.30 τα μέλη θα ασκήσουν το δικαίωμα τους να ψηφίσουν για τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές.

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα 130 μέλη του πολιτικού γραφείου, τα οποία θα κληθούν να επιλέξουν από δύο έως τέσσερα ονόματα, σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού.

Παρόντα, θα είναι και τα μέλη του προεδρικού συμβουλίου, ένα όργανο το οποίο έχει συσταθεί με απόφαση της Αννίτας Δημητρίου, χωρίς να έχουν δικαίωμα ψήφου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top