ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρχονται τα πρωτοβρόχια, λάβετε τα μέτρα σας! Βροχές και ίσως καταιγίδα τις επόμενες μέρες

Έρχονται τα πρωτοβρόχια, λάβετε τα μέτρα σας! Βροχές και ίσως καταιγίδα τις επόμενες μέρες

Αλλάζει όπως φαίνεται το σκηνικό του καιρού, αφού η μετεωρολογική υπηρεσία κάνει λόγο για βροχές και ίσως καταιγίδα τις επόμενες μέρες. Διαβάστε ποιες περιοχές θα υποδεχτούν τα πρωτοβρόχια

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή χαμηλή νέφωση.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ στα νοτιοδυτικά παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, τα βόρεια και τα δυτικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος. Ωστόσο μετά το μεσημέρι, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται στα ορεινά και το εσωτερικό, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς 3 μποφόρ, για να καταστούν μέχρι το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα δυτικά και νότια παράλια, μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 25 στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά μετά το μεσημέρι, θα αναπτύσσονται τοπικά νεφώσεις, που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και ενδεχομένως καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και σε ορισμένες περιοχές του εσωτερικού.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top