ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν δέχεται την παραίτηση του Πελεκάνου ο ΔΗΣΥ – Έκκληση να το ξανασκεφτεί απευθύνει ο Δίπλαρος

Δεν δέχεται την παραίτηση του Πελεκάνου ο ΔΗΣΥ – Έκκληση να το ξανασκεφτεί απευθύνει ο Δίπλαρος

Την παραίτηση του Μάριου Πελεκάνου από τη θέση του Α Αντιπροέδρου του ΔΗΣΥ, κλήθηκε να σχολιάσει ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος, ο οποίος πέραν του ότι επανειλημμένα τόνισε πως ο κ. Πελεκάνος θα πρέπει να ξανασκεφτεί την απόφασή του, είπε παράλληλα ότι δεν γίνεται αποδεκτή.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή του Σίγμα, «Μεσημέρι και Κάτι», ο κ. Δίπλαρος ανέφερε πως, «ο αγαπητός Μάριος Πελεκάνος ένιωσε την ανάγκη για λόγους αξιοπρέπειας να υποβάλει την παραίτησή του, είναι κάτι όμως που θα απασχολήσει την ηγεσία. Θεωρώ ότι ο φίλος Μάριος Πελεκάνος, θα πρέπει να κάνει δεύτερες σκέψεις και είναι ένα θέμα που θα δούμε ξανά μαζί εντός της ημέρας».

Ερωτηθείς εάν ο λόγος παραίτησης του κ. Πελεκάνου ήταν λόγω του ότι δεν είχε μπει στο ψηφοδέλτιο για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές, ο κ. Δίπλαρος παραδέχθηκε ότι αυτός ήταν ο λόγος, προσθέτοντας παράλληλα ότι, «από εκεί και πέρα θεωρούμε ως ηγεσία ότι ο αγαπητός Μάριος Πελεκάνος θα πρέπει να κάνει δεύτερες σκέψεις και να κουβεντιάσουμε και πάλι μεταξύ και η έκκληση όχι μόνο της ηγεσίας και των χιλιάδων μελών της παράταξης, είναι να κάνει δεύτερες σκέψεις».

«Είχαμε πει από την αρχή ότι τίποτα δεν ήταν εύκολο. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες, πρέπει να επουλωθούν πολλές πληγές, εκτιμώ ότι σιγά σιγά θα ξεπεραστούν όλα. Αυτή η παραίτηση του Μάριου Πελεκάνου σαφώς δεν γίνεται αποδεκτή και από τα υπόλοιπα μέλη της ηγεσίας», είπε καταληκτικά ο κ. Δίπλαρος.

Υπενθυμίζεται ότι, την παραίτησή του ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα (12/02) από τη θέση του Α Αντιπροέδρου του ΔΗΣΥ ο Μάριος Πελεκάνος. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι «η πολιτική ηθική, η αξιοπρέπεια και η συνείδηση μου δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω και με υποχρεώνουν να υποβάλω την παραίτηση μου».

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top