ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ημέρα των ερωτευμένων: Πες το σ’αγαπώ με ένα… λουλούδι - Προτάσεις για δώρα και οι τιμές

Ημέρα των ερωτευμένων: Πες το σ’αγαπώ με ένα… λουλούδι - Προτάσεις για δώρα και οι τιμές

Ο έρωτας ναι μεν πρέπει να εκδηλώνεται καθημερινά αλλά στις 14 Φεβρουαρίου γιορτάζεται με μεγαλοπρέπεια. Η ημέρα των ερωτευμένων έχει συνδεθεί με ανταλλαγή δώρων, ρομαντικό δείπνο, κόκκινα τριαντάφυλλα και σοκολατάκια.

Το ThemaOnline επικοινώνησε με ανθοπωλεία και ζαχαροπλαστείο και σας παρουσιάζει τις προτάσεις τους για δώρα και τις τιμές.

Blumeco Garden Center

Το ανθοπωλείο προσφέρει ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, πέραν από ανθοδέσμες με κόκκινα τριαντάφυλλα, διάφορες συνθέσεις όπως φυτά σε γλάστρα, συνδυασμό λουλουδιών με σοκολατάκια και κρασί καθώς και αρκουδάκια με ψεύτικα τριαντάφυλλα.

Σύμφωνα με το κατάστημα, οι τιμές στα λουλούδια είναι είναι περίπου στα ίδια επίπεδα με την περσινή χρονιά.

Μάλιστα, ήδη οι ερωτευμένοι άρχισαν τις παραγγελίες από το Σαββατοκύριακο για να παραδοθούν την Τετάρτη. Σύμφωνα με το κατάστημα, οι άνδρες προτιμούν ανθοδέσμες, ενώ οι γυναίκες επιλέγουν τις συνθέσεις με τα σοκολατάκια και το κρασί.

@blumecogardencenter19

VALENTINE’S MOOD ON ❤️❤️❤️

♬ ♡ ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ ♡ - SoBerBoi


Vip Flower Boutique

Νέα τάση στις αγορές, σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του ανθοπωλείου στη Λάρνακα, Μαρία Ευαγγέλου, είναι το «forever rose» που αντέχει από τρία μέχρι πέντε χρόνια χωρίς να μαρανθεί και τοποθετείται σε διάφορα κουτάκια ή θόλους.

Στις προτιμήσεις των ερωτευμένων είναι κλασσικά οι ανθοδέσμες με κόκκινα τριαντάφυλλα αλλά και διάφορες συνθέσεις με λουλούδια και σοκολατάκια. «Μία ανθοδέσμη με πέντε κόκκινα τριαντάφυλλα, την πρασινάδα και το περιτύλιγμα είναι περίπου στα 25 ευρώ. Στο κατάστημά μας θα βρείτε επιλογές από 20 μέχρι και 150 ευρώ για όλα τα γούστα και βαλάντια», σημείωσε η Μαρία Ευαγγέλου.

Οι άνδρες είναι η πλειοψηφία των πελατών του καταστήματος και επιλέγουν τα forever rose σε κόκκινο χρώμα και ανθοδέσμες ενώ οι γυναίκες μπορεί να επιλέξουν ένα forever rose σε μπλε χρώμα.

Το κατάστημα δέχεται παραγγελίες και για delivery μέσω της ιστοσελίδας του αλλά και μέσω foody, wolt και bolt. Στις 14 Φεβρουαρίου το κατάστημα θα παραμείνει ανοιχτό από τις 8 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ.

Bianco Sweets Confectionery

Γλυκά και έρωτας αποτελούν διαχρονικά έναν απολαυστικό συνδυασμό.

Μιλώντας στο ThemaOnline, η Μύρια Νικολάου ιδιοκτήτρια του γνωστού ζαχαροπλαστείου της Λευκωσίας, ανέφερε ότι για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πέραν από τούρτες και σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς, προσφέρουν και μπισκοτάκια σε σχήμα καρδιάς και αρκουδάκι καθώς και διάφορες συνθέσεις με καρδιές που σπάνε με σφυρί και όταν σπάσουν βγαίνουν σοκολατάκια, συνθέσεις με κρασί αλλά και πλάτερ με τυριά και αλλαντικά.

«Είναι καλό ειδικά όσον αφορά τα πλάτερς να γίνονται παραγγελίες. Θα έχουμε και στο κατάστημα την Τετάρτη», σημείωσε η Μύρια Νικολάου.

Όσον αφορά τις τιμές, τόνισε ότι προσπάθειά της είναι τουλάχιστον στα δωράκια να κρατηθούν χαμηλές οι τιμές, στα ίδια επίπεδα με πέρυσι. Για τις τούρτες σε σχήμα καρδιάς, οι τιμές κυμαίνονται από 15 με 20 ευρώ.

«Είναι ίσως λίγο παράδοξο το γεγονός ότι ο άνδρες προτιμούν τις πιο περίπλοκες συνθέσεις με σοκολατάκια και κρασί ενώ οι γυναίκες επιλέγουν τούρτα για να συνοδεύσει το δείπνο τους», σημείωσε.

Το Bianco βρίσκεται στην οδό Ανδρέα Αβρααμίδου 93, στον δρόμο του Αρεταίειου Νοσοκομείου και στις 14 Φεβρουαρίου θα παραμείνει ανοιχτό από τις 8 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top