ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θλίψη για τον χαμό του 61χρονου γιατρού Σταύρου Παπαβέργη: «Καλό πέταγμα στο φως»

Θλίψη για τον χαμό του 61χρονου γιατρού Σταύρου Παπαβέργη: «Καλό πέταγμα στο φως»

Θλίψη σε ολόκληρο το νησί σκόρπισε η είδηση του θανάτου του 61χρονου Σταύρου Παπαβέργη, γιατρός, ο οποίος έφυγε από τη ζωή κατά την διάρκεια της συμμετοχής του στον μαραθώνιο του Μιτσερού, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο 61χρονος καθώς έτρεχε στον μαραθώνιο, έχασε τις αισθήσεις του σε κάποια στιγμή με αποτέλεσμα να καταρρεύσει και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Σε ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου, την Κυριακή, αναφέρεται ότι: «Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το πρωί  στην Κύπρο όπου εργαζόταν τα τελευταία χρόνια, ο Ιατρός Ενδοκρινολόγος Σταύρος Παπαβεργής του Εμμανουήλ σε ηλικία 63 ετών, λόγω αιφνίδιου θανάτου κατά τη διάρκεια συμμετοχής του σε αγώνα δρόμου. Ο αείμνηστος Ιατρός υπήρξε ενεργό μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου καθώς διετέλεσε και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου την περίοδο 2005 – 2008. 

Ο εκλιπών, ως Ενδοκρινολόγος υπηρετούσε την Ιατρική με σθένος και αφοσίωση στο ιδιωτικό του ιατρείο στη Ρόδο αλλά και σε νησιά των Κυκλάδων. Τα τελευταία έτη εργαζόταν σε πολυιατρείο στη Λευκωσία της Κύπρου. Υπήρξε λάτρης των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, αφού ασκούταν συστηματικά και συμμετείχε σε πολλούς αγώνες τρεξίματος δρόμου. 

Εκφράζουμε τα ειλικρινά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του»

Σε άλλη ανακοίνωση που εξέδωσε ο «Δωδεκανησιακός Σύλλογος Θάλεια» αναφέρεται: Γιατρέ μου, καλέ μας φίλε, Stavros Papavergis καλό πέταγμα στο φως! Η είδηση του χαμού σου νέο απρόσμενο... Πολύτιμος και πάντοτε πρόθυμος συμπαραστάτης! Κάνε όσα χιλιόμετρα μπορείς εκεί στο νέο μονοπάτι....»

Την ίδια ώρα, η διοργάνωση του Mitsero Mine Run «εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Δρ.Στάυρου Παπαβεργή. Ο εκλιπών την περασμένη Κυριακή έχασε τις αισθήσεις του στο πρώτο χιλιόμετρο του αγώνα, άμεσα ενημερώθηκε το ασθενοφόρο από άτομα της διοργάνωσης που επέβλεπαν την διαδρομή και εντός 2 λεπτών οι διασώστες κατέφτασαν στο σημείο. Με χρήση απινηδωτή και ΚΑΡΠΑ ο αθλητής επανέφερε τις αισθήσεις του αλλά δυστυχώς μόλις έφτασε το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο μια δεύτερη ανακοπή έκοψε το νήμα της ζωής του αγαπητού Δρ.Παπαβέργη.
Ας ειναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Έτσι έκανε Πάσχα ο κόσμος: 7,5% πιο ακριβό το φετινό τραπέζι - «Χάθηκε από τα πρόσωπα του κόσμου η χαρά των ημερών»

Πολλά κιλά ναρκωτικά και γεμάτο πιστόλι βρήκαν σε οικία - Χειροπέδες σε 34χρονο - Δείτε φωτογραφίες

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Σύλληψη 29χρονου ενάμιση χρόνο μετά - Συνεχίζει να καταζητείται 30χρονος

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ -  «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ - «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top