ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκάρει μαρτυρία πολίτη στη Λεμεσό - «Σε δευτερόλεπτα άρπαξα απλά το μωρό, γύρισα πλάτη και ήρθαν τα γυαλιά πάνω μου»

Σοκάρει μαρτυρία πολίτη στη Λεμεσό - «Σε δευτερόλεπτα άρπαξα απλά το μωρό, γύρισα πλάτη και ήρθαν τα γυαλιά πάνω μου»

Τρόμο προκαλούν τα όσα είπε στην κάμερα του ΑΝΤ1 πολίτης, η οποία βρισκό0ταν στο πατρικό της σπίτι στη Λεμεσό κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων που σημειώθηκαν στη περιοχή της Γερμασόγειας, τα ξημερώματα της Τετάρτης (14/02).

Όπως ανέφερε η κα Γαβριέλλα στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι», βρισκόταν στο πατρικό της σπίτι στη Γερμασόγεια μαζί με το 2χρονο παιδάκι της όταν ξεκίνησε να ακούει θόρυβο από την χαλαζόπτωση. Στη συνέχεια, άρχισε να ακούει έντονο βουητό και άνοιξε την πόρτα του δωματίου της, μετέπειτα όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «σε δευτερόλεπτα άρπαξα απλά το μωρό και με το που γύρισα την πλάτη μου ήρθαν τα γυαλιά πάνω μου, πάνω στα πόδια μου. Ίσα που προλάβαμε να βγούμε στον διάδρομο. Μπήκαν αμέσως σίδερα, σιδηροκατασκευές από το δίπλα σπίτι. Ήταν πολύ σοκαριστικό. Ακόμη όταν το σκέφτομαι στο μυαλό μου, τρέμω. Ένα δευτερόλεπτο να αργούσα να αρπάξω το μωρό, δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα μπορούσε να γίνει».

Το μωρό, συνέχισε, «κοιμόταν ακριβώς κάτω από το παράθυρο που έπεσαν τα γυαλιά. Ενστικτωδώς άρπαξα το μωρό μου, ήταν σαν να το ένιωθα», τόνισε.

Όπως σχολίασε η κα Γαβριέλλα η οποία μένει μόνιμα πλέον στην Αγγλία, παρότι ο καιρός εκεί είναι βροχερός και μπορεί να βρέχει συνεχόμενα, δεν έχουν καταγραφεί ποτέ τέτοιου είδους φαινόμενα, ενώ παράλληλα πρόσθεσε ότι όσο η ίδια έμενε στην Κύπρο δεν είχε ξαναδεί τόσο έντονα καιρικά φαινόμενα.

Σημειώνεται ότι, το πατρικό της κα Γαβριέλλας, είναι ανάμεσα στα σπίτια όπου σημειώθηκαν ζημιές, ενώ λόγω της κατάστασης που επικρατεί θα πρέπει να διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο που διευθέτησε το Υπουργείο Εσωτερικών για τους πληγέντες.

Σε πλάνο που δείχνει το δωμάτιο όπου κοιμόταν το 2χρονο παιδάκι της, φαίνονται σίδερα να έχουν διαπεράσει το παράθυρο που βρίσκεται πάνω από το κρεβάτι, ενώ το μαξιλάρι ήταν γεμάτο από μεγάλο κομμάτια γυαλιών από το σπασμένο παράθυρο.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top