ΠΑΡΑ-THEMA

Χωράει στην πολιτική ο έρωτας; Οι Κύπριοι βουλευτές εξομολογούνται – Δείτε βίντεο

Χωράει στην πολιτική ο έρωτας; Οι Κύπριοι βουλευτές εξομολογούνται – Δείτε βίντεο

Τις δικές τους εμπειρίες και απόψεις για τον έρωτα εξομολογήθηκαν Κύπριοι βουλευτές, με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Μιλώντας στην κάμερα του Σίγμα για την εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι», βουλευτές όπως ο Γιώργος Λουκαΐδης, Σταύρος Παπαδούρης, Χαράλαμπος Θεοπέμπτου, Ανδρέας Πασιουρτίδης, Κώστας Κώστα και άλλοι μίλησαν για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ενώ ταυτόχρονα εξομολογήθηκαν πιο ήταν το πιο ακραίο πράγμα που έχουν κάνει για τον έρωτα.

Πρώτος μίλησε ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ, Κώστας Κώστα, ο οποίος ανέφερε πως, «ένα βράδυ που ήμουν πολύ απελπισμένος, ήμουν μικρός, είχα αποφασίσει φεύγοντας από ένα club, να πάω λουλούδια στην αγαπημένη μου η οποία δεν ανταποκρινόταν δυστυχώς στον έρωτά μου, πηγαίνοντας στο σπίτι της σταμάτησα σε ένα άλλο σπίτι, επετάχτηκα που το καντζέλλι μέσα, εν κανεί έσσισα και τα σέρκα μου, έβαλεν με του βούρου ένας σκύλος και όσο που εκατάφερα να φκω που το σπίτι. Επία μετά έριξα τα τριαντάφυλλα έξω που το σπίτι και την επόμενη ημέρα είχαμε και ιστορίες γιατί ενόμιζε η μάμα της ότι κάποια τα έριξε για τον παπά της και είχαμε άλλες ιστορίες».

Δεύτερος μίλησε ο Βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων, Σταύρος Παπαδούρης, ο οποίος είπε, «το πιο ακραίο ήταν να πάω εξωτερικό για μια μέρα μόνο και να επιστρέψω την επόμενη ημέρα. Ήμουν αρκετά νέος και ανώριμος αλλά ενθουσιώδης ταυτόχρονα».

Τρίτος στη σειρά ήταν ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ, Νίκος Κέττηρος, που είπε πως, «νομίζω ποτέ μου δεν έκανα κάτι ακραίο, αν και το μετανιώνω. Πράγματι για τον έρωτα είναι από τα λία πράματα στη ζωή που πρέπει να κάνεις ακραία πράγματα, φτάνει να μη είναι τόσο ακραία που να είναι ενοχλητικά για άλλους ανθρώπους».

Τέταρτος μίλησε ο πρώην Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων, Χαράλαμπος Θεοπέμπτου, που είπε ότι, «ταξίδεψα από την Κύπρο στην Αγγλία για μια κοπέλα με την οποία αλληλογραφούσα και ήθελα να την γνωρίσω από κοντά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνέχεια τις δικές τους εμπειρίες μοιράστηκαν κι άλλοι βουλευτές, με τον Κώστα Κώστα και τον Γιώργο Λουκαΐδη να κάνουν ερωτική εξομολόγηση στις συζύγους τους, μιλώντας γι’ αυτές με τον πιο όμορφο τρόπο.

Ταυτόχρονα, οι Κύπριοι βουλευτές κλήθηκαν να σχολιάσουν και για το αν στην πολιτική χωράει ο έρωτας, σημειώνοντας ότι «πάντα χωράει».

Δείτε βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top