ΕΛΛΑΔΑ

Κορινθία: Εισαγγελική διαταγή για διενέργεια τεστ DNA στην οικογένεια των «παλαιοχριστιανών»

Κορινθία: Εισαγγελική διαταγή για διενέργεια τεστ DNA στην οικογένεια των «παλαιοχριστιανών»

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση των «Παλαιοχριστιανών» στην Κορινθία καθώς ο Εισαγγελέας διέταξε να γίνει τεστ DNA σε όλα τα παιδιά της οικογένειας.

Όπως μετέδωσε ο ALPHA η απόφαση πάρθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, ώστε να διαπιστωθεί ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας των παιδιών καθώς ούτε η μητέρα τους αλλά ούτε και ο 45χρονος αναφέρουν το οτιδήποτε αρνούμενοι να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία.

Να σημειωθεί πως 3 από τα παιδιά συνεχίζουν να αγνοούνται μαζί με την μητέρα τους και η ΕΛ.ΑΣ. δεν τους έχει εντοπίσει ακόμη ενώ τα δυο άλλα έμειναν στο λαγούμι των παλαιοχριστιανών.

Εξετάζεται η πιθανότητα αιμομιξίας

Σε βάρος του 45χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για απείθεια στον νόμο και τη μη συμμόρφωσή του στην υποχρεωτικότητα της φοίτησης των τριών ανήλικων παιδιών του στο σχολείο.

Για μία πρωτόγνωρη υπόθεση για τα ελληνικά δεδομένα έκανε λόγο η δικηγόρος Κατερίνα Φραγκάκη, η οποία ανέφερε στο MEGA πως οι γονείς ευθύνονται για το γεγονός ότι τα παιδιά της οικογένειας δεν φοιτούν σε σχολείο.

«Η εισαγγελέας ζήτησε να γίνει έλεγχος στα παιδιά. Είχαν πάει στην αδερφή τους και χθες επέστρεψαν στο σπίτι τους. Υπάρχουν αδικήματα εναντίον των γονέων, που έχουνε εκθέσει τα παιδιά τους σε κίνδυνο. Πρόκειται για πλημμεληματικού χαρακτήρα άδικες πράξεις», ανέφερε χαρακτηριστικά..

Παράλληλα, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο της αιμομιξίας μεταξύ των μελών της οικογένειας.

«Το ένα παιδί της οικογένειας είναι έγκυος και δεν είπε ποιος είναι ο πατέρας. Η αστυνομία ζήτησε να γίνει έλεγχος DNA. Δεν ξέρουμε εάν υπάρχει αιμομιξία, πρέπει να ερευνηθεί», υπογράμμισε στο MEGA o πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.

 ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top